Πρώην αστροναύτης της NASA: Τα γιγάντια σκάφη τους ήταν ανώτερα από τα δικά μας!!
Πρώην αστροναύτης της NASA: Τα γιγάντια σκάφη τους ήταν ανώτερα από τα δικά μας!!

Κατά τη διάρκεια ενός συμβούλιο της NASA ο Armstrong μίλησε για τους εξωγήινους υπογραμμίζοντας το γεγονός ότι όχι μόνο άλλα είδη είχαν επισκεφθεί τη Σελήνη, αλλά υπήρξαν σημάδια αποικισμού εκεί.

Γιατί η NASA δεν ξάνα πήγε στο φεγγάρι;
Ο Armstrong ανέφερε σε μια συνέντευξή του σε έναν καθηγητή (παραμένει ανώνυμος για λογούς ασφάλειας)που θα διαβάστε παρακάτω ότι η παρουσία τους στο φεγγάρι κατά τη διάρκεια της αποστολής του Apollo, εντοπίστηκε αμέσως και παρακολουθούνταν απο μια εξωγήινη φυλή (!) .

Armstrong: Όντα που κατέβηκαν απο το σεληνιακό εναέριο χώρο κατέστησαν σαφές την αποστροφή τους για την άφιξη του ανθρώπου στην επιφάνεια της σελήνης.

Armstrong: Ήταν απίστευτο ... βέβαια, είχαμε πάντα την υποψία ότι υπήρχε μια πιθανότητα ... το γεγονός είναι ότι μας προειδοποίησαν.

Δάσκαλος: Πώς εννοείς οτι σας "προειδοποίησαν";
Armstrong: Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες, εκτός από το να λέω ότι τα σκάφη τους ήταν πολύ ανώτερα από τα δικά μας, τόσο σε μέγεθος όσο και σε τεχνολογία, ήταν υπέροχα!

Armstrong: Φυσικά - η NASA την εποχή εκείνη και δεν μπορούσε να διακινδυνεύσει έναν πανικό στη Γη ...
Επιπλέον, υπάρχουν αναφορές ότι στο φεγγάρι ο Armstrong είδε δομές και κτίρια που προφανώς δεν έχουν κατασκευαστεί απο τον άνθρωπο. Πιστεύεται ότι ενώ υπάρχουν εικόνες των ευρημάτων αυτών, κρατήθηκαν μυστικές για την αποφυγή δημοσίου πανικού.

Η απροθυμία της NASA να προχωρήσει σε αλλες αποστολές η μιας βάσης στην σελήνη, μπορεί εύκολα να εξηγηθεί οτι φοβούνται οτι θα έρθουν αντιμέτωποι με μια εξωγήινη φυλή προχωρημένης τεχνολογίας.Ο Armstrong δήλωσε ότι αυτός ο φόβος είναι που οδηγεί στις επόμενες αποστολές του Apollo να κάνουν μόνο μια γρήγορη προσγείωση και συλλογή δειγμάτων και να φεύγουν γρήγορα . ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications