20 Δεκ 2017

«Το έκανα για πλάκα» είπε ο «δράκος» των Αμπελοκήπων που ξεγύμνωνε και θώπευε κοπέλες που φορούσαν κολάν

«Το έκανα για πλάκα» είπε ο «δράκος» των Αμπελοκήπων που ξεγύμνωνε και θώπευε κοπέλες που φορούσαν κολάν

Η Ασφάλεια κρατούσε επτασφράγιστο μυστικό την δράση του και τις έρευνές της και μετά από παρακολούθηση τον έπιασαν ακριβώς την στιγμή που πήγε να επιτεθεί σε μία κοπέλα-Δρούσε σε βάρος νεαρών κοριτσιών που έβρισκε να περπατούν μόνες τους ξημερώματα, στις οδούς Μιχαλακοπούλου, Φειδιππίδου και στις καθέτους αυτών

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ένας 25χρονος Έλληνας, ως ο «δράκος» των Αμπελοκήπων, ο οποίος σχεδόν κάθε νύχτα εδώ και έναν έως ενάμιση μήνα, ακολουθούσε και πραγματοποιούσε σeξουαλικές επιθέσεις σε νεαρές κοπέλες, συνήθως 20χρονες, τις οποίες πετύχαινε ασυνόδευτες να κυκλοφορούν μεσάνυχτα ή ξημερώματα στους Αμπελόκηπους και συνήθως στις οδούς Μιχαλακοπούλου, Φειδιππίδου και στις καθέτους αυτών.

Προτιμούσε τις περιπτώσεις που τα θύματά του φορούσαν ρούχα που μπορούσε να τραβήξει και να βγάλει εύκολα μαζί με το εσώρουχο, όπως κολάν κλπ., αφού πρώτα τις ακινητοποιούσε και στη συνέχεια της θώπευε με τα χέρια του στα γeννητικά τους όργανα…

Στο σημείο αυτό σημειώνεται ότι η κατηγορία είναι βιασμός και για την περίπτωσή του ήδη έχουν ταυτοποιηθεί 7 κοπέλες ως θύματά του, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθούν και τυχόν άλλα θύματά του.

Για την υπόθεση, την οποία κράτησε η Ασφάλεια ως επτασφράγιστο μυστικό μέχρι να καταφέρει να τον εντοπίσει και να τον συλλάβει, αναμένονται και επίσημες ανακοινώσεις.

Τον είχαν εντοπίσει από βιντεοληπτικό υλικό και είχαν καθαρές περιγραφές του από τα θύματά του, έτσι λοιπόν, οι αστυνομικοί επί σειρά ημερών τοποθέτησαν αστυνομικούς με πολιτικά σε διάφορα κρίσιμα και ύποπτα σημεία που συνήθιζε να χτυπάει και τον συνέλαβαν ακριβώς την στιγμή που επιχείρησε να επιτεθεί σε βάρος μίας κοπέλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης που δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές, κατά την ανάκριση και όταν τον ρώτησαν οι αστυνομικοί γιατί το έκανε αυτό, εκείνος απάντησε εντελώς κυνικά πως το έκανε …«για πλάκα»!

Για …«πλάκα» λοιπόν και ο 25χρονος «δράκος» θα ακολουθήσει τώρα τον δρόμο των φυλακών και θα γνωρίσει τις συνέπειες των πράξεών του…

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

«Το έκανα για πλάκα» είπε ο «δράκος» των Αμπελοκήπων που ξεγύμνωνε και θώπευε κοπέλες που φορούσαν κολάν
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: