24 Δεκ 2017

Ματαιώθηκε η εκδρομή μαθητών του Βόλου γιατί ο οδηγός του πούλμαν είχε πλαστά χαρτιά!

 Ματαιώθηκε η εκδρομή μαθητών του Βόλου γιατί ο οδηγός του πούλμαν είχε πλαστά χαρτιά!

Ο οδηγός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου με την κατηγορία της παράνομης κατοχής και χρήσης πλαστού εγγράφου.

Πυρ και μανία είναι οι μαθητές ενός Γενικού Λυκείου του Βόλου με το ταξιδιωτικό γραφείο που είχαν συμφωνήσει να τους μεταφέρει στη Θεσσαλονίκη, καθώς η χριστουγεννιάτικη εκδρομή τους ματαιώθηκε όταν συνελήφθη ο οδηγός ενός από τα πούλμαν.

Σε έλεγχο που έκαναν οι τροχονόμοι, διαπίστωσαν ότι το δελτίο ελέγχου επιθεώρησης του λεωφορείου από τον ΕΟΤ ήταν φωτοτυπία και μάλιστα πλαστογραφημένη και το πραγματικό είχε εκδοθεί για άλλο λεωφορείο στην... Κρήτη!

Έτσι, το ακινητοποίησαν άμεσα και συνέλαβαν τον 30χρονο οδηγό, ο οποίος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου με την κατηγορία της παράνομης κατοχής και χρήσης πλαστού εγγράφου.

Ο εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική εξέταση και ανέθεσε στην Τροχαία να διερευνήσει διεξοδικά το θέμα των σχολικών εκδρομών και της καταλληλότητας των πούλμαν. Ωστόσο, για τους άτυχους μαθητές δεν δόθηκε κάποια λύση, αφού το τουριστικό γραφείο που είχε αναλάβει την εκδρομή δεν μπόρεσε να βρει άλλο λεωφορείο με αποτέλεσμα να ματαιωθεί το ταξίδι τους στην Θεσσαλονίκη και να... ξεμείνουν στο Βόλο!

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ | EOT | ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ!! και οι γνώστες ηλιθιότητες του συστήματος που έχουν γίνει συνήθεια !γιατί γεννήθηκαν μέσα σε αυτο το μπάχαλο .... Όπως περνά ΚΤΕΟ γιατί ειναι όλοι ηλίθιοι και δεν ξέρουν αν έχει πρόβλημα το αυτοκίνητο να παίρνουν οι άσχετοι ΚΤΕΟ μονο!, ένα ζωντανό πρόσφατο παράδειγμα της τραγικής κατάστασης που επικρατεί σε αυτο το κόσμο, ειναι οτι πρέπει να βγάλεις δίπλωμα για να πετάξεις drone! ένα άλλο γελοίο: για να βγάλεις άδεια όπλου λέει πρέπει να κάνεις ηλίθια τεστ και "εκπαίδευση" ! πριν μερικά χρονιά είχαν ειδικά προγράμματα για μάθουν χειρισμό υπολογιστών γιατί δεν μπορούσαν να μάθουν μονοί τους! "επιστήμη" το έκαναν και αυτο! και πολλά αλλα τραγικά που δεν προσέχει κάνεις γιατί τα έχουν ως δεδομένα (οι δούλοι του συστήματος με συμπεριφορά / ψυχολογία της αγέλης)....

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ματαιώθηκε η εκδρομή μαθητών του Βόλου γιατί ο οδηγός του πούλμαν είχε πλαστά χαρτιά!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: