29 Δεκ 2017

Μυστήριο «θαλάσσιο πλάσμα» στις Πρέσπες – Μοιάζει με το τέρας του Loch Ness

Μυστήριο «θαλάσσιο πλάσμα» στις Πρέσπες – Μοιάζει με το τέρας του Loch Ness

Ένα τεράστιο θαλάσσιο πλάσμα φέρεται να ξανάκανε την εμφάνιση του στην μεγάλη Λίμνη των Πρεσπών όπου καταγράφηκε από τον φωτογραφικό φακό ένα τεράστιοσώμα ενός πλάσματος να εξέχει έξω από την επιφάνεια .

Το συγκεκριμένο μοιάζει με το τέρας του Loch Ness, και προκαλεί πλήθος ερωτηματικών για το τι ακριβώς είναι .
Η λίμνη της Μεγάλης Πρέσπας διαμοιράζεται μεταξύ της Ελλάδος της Αλβανίας και της ΠΓΔΜ.
Το βίντεο δείχνει ένα αλλόκοτο πλάσμα να βγάζει τον μακρύ λαιμό του έξω από το νερό πριν βυθιστεί πίσω στο νερό.

Πολλοί άνθρωποι σκέφτονται ότι μοιάζει με το τέρας του Loch Ness Monster, ενώ ορισμένοι ντόπιοι κάτοικοι έχουν ιστορίες και θρύλους για κάποιο αλλόκοτο πλάσμα που ζει εκεί . Κάποιοι ειδικοί αναφέρουν ότι στην πραγματικότητα είναι απλά ένα γιγαντιαίο γατόψαρο.

Μιλώντας στην βρετανική εφημερίδα Daily Star, ο καθηγητής βιολογίας Sima Jonosk, ο οποίος πραγματοποίησε μια περιήγηση στη λίμνη και ήταν το πρώτο άτομο που κολύμπησε σε αυτή το 1970, είπε: «Θυμάμαι όταν ένα πλοίο βυθίστηκε στην Αλβανία, πολλά παιδιά πνίγηκαν στη Λίμνη Πρεσπών. Τότε ανακάλυψα ότι οι δύτες που τους έψαξαν είδαν ένα μεγάλο γατόψαρο. Ήταν τόσο φοβισμένοι που σταμάτησαν την αναζήτηση. Νομίζω ότι ήταν ένα από αυτά τα γατόψαρα που είδαν και οι Έλληνες ψαράδες ».

Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς ανακάλυψε ο συγκεκριμένος επιστήμονας αλλά υπάρχουν και άλλες μαρτυρίες ότι κάποιο παράξενο πλάσμα τριγυρνά εκεί.

Μια απλή φωτογραφία ήταν αρκετή να γεννήσει ερωτηματικά και να προκαλέσει «θόρυβο» και παραφιλολογία σχετικά με την ύπαρξη μυθικών τεράτων στις Πρέσπες.

Συγκεκριμένα, σε μια φωτογραφία ενός ζευγαριού το 2012 μπροστά από τη Μεγάλη Πρέσπα, διακρίνεται στο βάθος να βγαίνει από τη λίμνη κάτι απροσδιόριστο.

Η δημοσιογράφος Μπρία Ντιντιέ (Bria Didier) αφήνει και υπονοούμενα ότι ίσως οι κάτοικοι να προσπαθούν να κρύψουν κάτι ενώ κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην παρουσία του στρατού στην περιοχή.

Η ίδια μάλιστα διερωτάται αν τίθεται σε κίνδυνο η ασφάλεια στην περιοχή των Πρεσπών.
«Ζω 50 χρόνια στην περιοχή και δεν έχω ακούσει τίποτα για τέρατα. Ξέρω ότι οι Πρέσπες βγάζουν μόνο αγγέλους», δήλωσε.

«Είναι σίγουρα παράξενο να ακούγονται τέτοια πράγματα», είπε ο δήμαρχος των Πρεσπών διαψεύδοντας όσα μεταδόθηκαν από το BBC. Αναμένουμε την αποστολή επιστημονικής ομάδος για να αποκαλυφθεί ποιο ακριβώς θαλάσσιο πλάσμα κατοικεί στην Μεγάλη Πρέσπα .

pentapostagma

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Μυστήριο «θαλάσσιο πλάσμα» στις Πρέσπες – Μοιάζει με το τέρας του Loch Ness
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: