21 Δεκ 2017

Καταγγελίες για ασυρμάτους ΕΛ.ΑΣ.: «Μας βρίζουν ασυρματικά. Διαβιβάζουμε από τα κινητά»

Καταγγελίες για ασυρμάτους ΕΛ.ΑΣ.: «Μας βρίζουν ασυρματικά. Διαβιβάζουμε από τα κινητά»

Σε σοβαρές καταγγελίες προχώρησε το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Αττικής με αφορμή τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν το βράδυ της Τετάρτης έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Άνω Λιοσίων ανάμεσα σε ομάδες Ρομά και αστυνομικούς. Αιτία για τα επεισόδια στάθηκε ο θάνατος κρατουμένου στα κρατητήρια του Τμήματος.

Από την πρώτη στιγμή καταγγέλθηκε ότι άγνωστοι παρενέβησαν στη συχνότητα της Αστυνομίας και διαβίβασαν μέσω ασυρμάτου υβριστικά και απειλητικά μηνύματα προς τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με το Σωματείο Ειδικών Φρουρών, οι αστυνομικοί αναγκάζονται να λαμβάνουν εντολές από τα κινητά τους τηλέφωνα και όχι από τους ασυρμάτους, διότι αυτοί είναι αναλογικοί με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καμία ασφάλεια στις επικοινωνίες. Αναλυτικά η ανακοίνωση των συνδικαλιστών αναφέρει:

«Με ”τηλεφωνική εντολή ” η Ο.Π.Κ.Ε φεύγει από Μενίδι και Ζεφύρι και τοποθετείται στις αυλές πολιτικών στόχων . Με ” τηλεφωνική εντολή ” η ΔΙ.ΑΣ φεύγει από τον τομέα της και φρουρεί πανηγύρεις και συνεστιάσεις . Με ” τηλεφωνική εντολή ” η ΔΙ.ΑΣ στέλνεται να καταστείλει εξεγερμένους ΡΟΜΑ, παρότι απαγορεύεται από τα καθήκοντα της .

Η Ηγεσία παρότι είναι ενήμερη σε κάθε επίπεδο, ”αγρόν ηγοράζει”. Τα παραπάνω οδήγησαν ξανά το Προεδρείο του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α διαμαρτυρόμενο στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας απαιτώντας την εφαρμογή της ήδη εξαγγελθείσας ψηφιακής διαβίβασης (sepoura) και την προστασία των επικοινωνιών των αστυνομικών υπηρεσιών. Την Προστασία των υπηρεσιών και τη λειτουργία τους στα πλαίσια της αποστολής τους .

Δεν θα κουραστούμε να καταγγέλλουμε, είτε Δημόσια είτε ιδιωτικά παρότι εκείνοι που ενοχλούνται φροντίζουν να μας το καταδεικνύουν εμφαντικά. Επίσης το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α με σεβασμό παραβρέθηκε στο πλευρό των συναδέλφων που διακομίστηκαν στο 401 Στρ. Νοσοκομείο ευχόμενο ταχεία ανάρρωση και πλήρη σωματική αποκατάσταση».

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Καταγγελίες για ασυρμάτους ΕΛ.ΑΣ.: «Μας βρίζουν ασυρματικά. Διαβιβάζουμε από τα κινητά»
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: