27 Δεκ 2017

Έχετε ακούσει ποτέ κάλαντα απο εκολαπτόμενους μπολσεβίκους?? Ακούστε τα!

Έχετε ακούσει ποτέ κάλαντα απο εκολαπτόμενους μπολσεβίκους?? Ακούστε τα! ο ορισμός των ηλίθιων!!

Παραποίηση στα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από τους εκολαπτόμενους μπολσεβίκους ανιστόρητους και άκρως επικίνδυνους ηλίθιους, (χρήσιμοι ηλίθιοι για κάποιους) .

Για άλλη μια φορά δείχνουν οτι αυτα τα άτομα ειναι ο ορισμός των ηλίθιων !!και κακός τους δίνουν πτυχία αλλα γιαυτό εκφύλισαν τα σχολεία, αλλιως δεν θα μπορούσαν να πάρουν πτυχία για να τα βάλουν σε θέσεις κλειδιά, για να εκτελούν εντολές ως άβουλα βιολογικά ρομπότ χωρίς καμιά ενοχή, πρόκειται για διανοητικά ανάπηρους που λειτουργούν σε μια ζωώδες κατάσταση σαν σκυλιά, και η λογική ειναι ανύπαρκτη στα ηλίθια μυαλά τους, αφού αυτα που λένε και πιστεύουν δεν έχουν καμιά λογική, έτσι τους έμαθαν!

Ο καλύτερος τρόπος να ελέγχεις μια ομάδα η την μάζα ειναι να την ρίχνεις σε ζωώδες επίπεδο! και αυτοι ειναι ζωντανό παράδειγμα, οι λεγόμενοι "ψυχολόγοι" που ειναι? γιατί η "ιδεολογία" δεν ειναι νόσος αφού ξεπερνάει την λογική?.

Όπως είχαμε ξανα αναφέρει εδώ: Στα μυαλά των ηλίθιων όλα φαίνονται φυσιολογικά. O μέσος όρος νοημοσύνης κομμουνιστών ειναι κάτω απο το όριο... Γιαυτό δεν υπάρχει εφευρέτης κομμουνιστής πουθενά στην ιστορία ! οι αληθινοί κομμουνιστές ειναι Οβριοί που οδηγούν αυτούς τους ηλίθιους ανεξάρτητου χωράς! άντε να εξηγήσεις τώρα σε αυτούς τους διανοητικά κατώτερους οτι η ίδια η "ιδεολογία" τους ειναι υπέρ του κεφαλαίου (που πιπιλίζουν συνεχεία )σε ποιους ανήκει το τραπεζικό σύστημα? οπως και το κόμμα τους αφού ειναι εβραϊκή επινόηση,που έσπειρε τον όλεθρο στην ανθρωπότητα.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Έχετε ακούσει ποτέ κάλαντα απο εκολαπτόμενους μπολσεβίκους?? Ακούστε τα!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: