21ΧΡΟΝΟΣ  ΚΑΗΚΕ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΕ...!!!
21ΧΡΟΝΟΣ  ΚΑΗΚΕ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΕ...!!!

Μία απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας στην ΑΘήνα, με θύμα τον 21χρονο Νίκο Αλεξόπουλο, φοιτητή από την Πάτρα.

Ένα διαμέρισμα έπιασε φωτιά με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 21χρονος. Ο άτυχος φοιτητής καταγόταν από την Πάτρα και ήταν γιος του Δημήτριου Αλεξόπουλου, Προϊσταμένου Οικονομικών υπηρεσιών του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων.

Το πρωί του Σαββάτου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε κλήση για μία φωτιά μικρής έκτασης σε διαμέρισμα τετάρτου ορόφου της οδού Αθηνάς, στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις έσπευσαν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, και εντόπισαν τον άτυχο νεαρό χωρίς τις αισθήσεις του.

Ο 21χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, πιθανόν από αναθυμιάσεις.
Ολόκληρη η κοινωνία της Πάτρας είναι συγκλονισμένη από τον αιφνίδιο χαμό του άτυχου φοιτητή.

Η επίσημη ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος αναφέρει τα εξής:
«Κατά τη διάρκεια κατάσβεσης μικρής έκτασης πυρκαγιάς σε διαμέρισμα 4ου ορόφου, στη συμβολή των οδών Αθηνάς και Λεωνιδίου 1 του δήμου Αγίας Βαρβάρας, στο νομό Αττικής, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του ο Ν.Α. 21 ετών, του οποίου ο θάνατος διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε».
Στο συμβάν, για το οποίο η Υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε στις 05:27 του Σαββάτου, επιχείρησαν επτά πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα.

Πηγή: tempo24

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications