7 Δεκ 2017

Η μάνα του Γρηγορόπουλου έλαβε ως αποζημίωση περίπου €800000 αντί να δικαστεί για εγκατάλειψη ανηλίκου η μητέρα της Μυρτώς?

Η μάνα του Γρηγορόπουλου έλαβε ως αποζημίωση περίπου €800000 αντί για εγκατάλειψη ανηλίκου  η μητέρα της Μυρτούς ?

Οι μάνες των νεκρών στη Μarfin?

Καταπέλτης απο τον Mάριο Μπρούσκο Στυλιανόπουλο στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook με αφορμή την επέτειο των αναρχοκομμουνιστων ..Ακολουθεί η ανάρτηση του

Η μάνα του Γρηγορόπουλου έλαβε ως αποζημίωση περίπου €800000 για το θάνατο του γιου της. Αντιθέτως, η μητέρα της Μυρτούς, που ξυλοκοπήθηκε βάναυσα και βιάστηκε από Πακιστανό λαθρομετανάστη, όχι μόνο δεν έλαβε αποζημίωση, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ διέκοψε την κρατική χρηματοδότηση για τα φάρμακά της.

Όπως αποζημιώσεις δεν έλαβαν ούτε οι μάνες των εργαζομένων της Marfin, οι οποίοι κάηκαν ζωντανοί από τις μολότωφ των ακροαριστερών.

Μάλλον θα φταίει το ότι τα παιδιά τους δεν ήταν αναρχικοί…

ΥΓ Σχόλιο : Το μεγαλύτερο λάθος όλων ειναι οτι δεν έχουν καταλάβει τόσα χρονιά οτι ο εχθρός ειναι διπλά τους η και μαζί τους! για όσους μπορούν να καταλάβουν τι εννοούμε!.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Η μάνα του Γρηγορόπουλου έλαβε ως αποζημίωση περίπου €800000 αντί να δικαστεί για εγκατάλειψη ανηλίκου η μητέρα της Μυρτώς?
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications