Η ΕΕ  αριστεριστών  «θέλει» να απαγορεύσει τον γύρο!!
Η ΕΕ «θέλει» να απαγορεύσει τον γύρο

Μία απειλή που αναμένεται να σηκώσει θύελλα στην ελληνική κοινωνία και ειδικότερα στην διατροφική κουλτούρα της χώρας έρχεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, η ΕΕ εξετάζει το ενδεχόμενο να απαγορεύσει τον γύρο και το donner! Το διαχρονικό και διάσημο σε όλο τον κόσμο σουβλάκι ή αλλιώς πιτόγυρο, κινδυνεύει από μία διαπίστωση που έκαναν οι Πράσινοι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.

Η ομάδα των Πρασίνων αριστεριστών μετά από "ελέγχους" έτσι ξαφνικά τους ήρθε "διαπίστωσε" αυτο που ήθελε: πως τυχαίνει πολλές φορές στα κρέατα που προορίζονται για γύρο και donner να υπάρχει φωσφορικό άλας πιο έξυπνο δεν μπορούσαν να βρουν πουν.

Το συγκεκριμένο συστατικό είναι "επικίνδυνο" για την υγεία όταν ψηθεί και ξαναζεσταθεί, λένε, τους έπιασε η ύπουλη τακτική πάλι οπως έκαναν με το Ηλεκτρονικό τσιγάρο, και όταν κόπτονται υποκριτικά οι αριστεροί δήθεν για την "υγειά" ειναι αλλα απο πίσω!(το έχουμε ξανά δει το έργο με τα εμβόλια)μονο για την υγειά δεν τους ενδιαφέρει ! μήπως γιατί βάζει σε πειρασμό τους μουσουλμάνους που έχουν κατακλύσει την Ευρώπη? η προσβάλλονται που δεν τρώνε χοιρινό? ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications