30 Δεκ 2017

Γυναίκα που «της μίλαγε ο Θεός» αποδείχτηκε ότι είχε όγκο στον εγκέφαλο

Γυναίκα που «της μίλαγε ο Θεός» αποδείχτηκε ότι είχε όγκο στον εγκέφαλο

Μια γυναίκα που ισχυριζόταν ότι άκουγε τον Θεό να της μιλάει, αποδείχτηκε ότι είχε όγκο στον εγκέφαλο. Η γυναίκα ήταν πεπεισμένη ότι άκουγε τον Θεό μέσα στο κεφάλι της και μάλιστα είχε αρχίσει να αυτοτραματίζεται μετά από κάθε «συνομιλία» της με τον Ύψιστο.

Η γυναίκα, που το όνομά της δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, τράβηξε την προσοχή των επιστημόνων στο Πανεπιστήμιο της Βέρνης στην Ελβετία.

Αρχικά νόμιζαν ότι ήταν ψυχικά ασθενής, αλλά αυτή η «εύκολη» διάγνωση δεν ήταν αρκετή για τους επιστήμονες. Όταν της έκαναν μαγνητική τομογραφία ανακάλυψαν ότι είχε έναν όγκο που μεγάλωνε μέσα στον εγκέφαλό της.

Ο καθηγητής της Ψυχιατρικής Νευροεπιστήμης Σεμπάστιαν Βάλτερ (Sebastian Walther) δήλωσε:
«Ο όγκος εντοπίστηκε σε ένα δίκτυο που είναι ζωτικής σημασίας για την αντίληψη της ομιλίας, για αυτό άκουγε φωνές».

Εξαιτίας του όγκου που μεγάλωνε η γυναίκα άρχισε και είχε συμπτώματα παρόμοια της σχιζοφρένειας.
Ακουστικές ψευδαισθήσεις, συμπεριλαμβανομένης της ακοής φωνών που αποδίδονται στο Θείον είναι σχετικά συχνά συμπτώματα σε ψυχιατρικούς ασθενείς.

Ακαδημαϊκοί που έχουν περάσει χρόνια έρευνας στη σχιζοφρένεια, πιστεύουν ότι η συγκεκριμένη υπόθεση θα βοηθήσει καλύτερα στην κατανόηση του θέματος.

Το βλέπουν ως απόδειξη ότι τα σχιζοφρενικά συμπτώματα δεν προκαλούνται σε ολόκληρο τον εγκέφαλο, αλλά μέσα από ειδικές διαταραχές σε ορισμένες περιοχές.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Γυναίκα που «της μίλαγε ο Θεός» αποδείχτηκε ότι είχε όγκο στον εγκέφαλο
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: