9 αστυνομικοί τραυματίες απο “Ευπαθείς”  που διέλυσαν το Αστυνομικό Τμήμα Φυλής,ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΑ!
9 αστυνομικοί τραυματίες απο “Ευπαθείς” αδελφάκια των αναρχικών που διέλυσαν το Αστυνομικό Τμήμα Φυλής,ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΑ!

Σε άλλη χώρα και τους μολυσματικούς αναρχικούς που τα σπάνε μόνιμος, και τους γύφτους θα τους είχαν γαζώσει με πλαστικές σφαίρες στην καλύτερη, και στην χειρωτερη θα τους είχαν στείλει επι τόπου νοσοκομείο! αλλα μετά θα ηταν "ρατσιστές" οπως έλεγε η δικιά τους

Καταλήφθηκε από αθίγγανους το Αστυνομικό Τμήμα της Φυλής όταν ένας 62χρονος ομόφυλός τους που είχε συλληφθεί για παράνομες ενέργειες, πέθανε μέσα στα κρατητήρια από ανακοπή καρδιάς.

Έξω από το κτίριο συγκεντρώθηκαν δεκάδες αθίγγανοι οι οποίοι με γενική έφοδο κατέλαβαν το τμήμα και "μαύρισαν στο ξύλο" εννέα αστυνομικούς που βρίσκονταν μέσα και τους "έστειλαν" στο νοσοκομείο!

Ο 62χρονος αθίγγανος συνελήφθη την Τρίτη (12.12.2017) για κλοπές και οδηγήθηκε στο τμήμα. Εκεί σήμερα Τετάρτη αισθάνθηκε αδιαθεσία, και λίγη ώρα μετά πέθανε.

Μόλις έγινε γνωστό στους υπόλοιπους αθίγγανους της περιοχής, μαζεύτηκαν έξω από το τμήμα και άρχισαν να φωνάζουν και να διαμαρτύρονται, υποστηρίζοντας ότι ο θάνατος οφείλεται στους αστυνομικούς και όχι σε παθολογικά αίτια.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών οι τσιγγάνοι κρατούσαν καδρόνια και πέτρες και "έλιωσαν το ξύλο" τους αστυνομικούς από τους οποίους ούτε ένας δεν τόλμησε να χρησιμοποιήσει το υπηρεσιακό του όπλο για να αμυνθεί!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications