Εκτέλεσε γυναίκα και πεθερά ο αστυνομικός την ώρα που έτρεχαν στο μπαλκόνι να ξεφύγουν
Εκτέλεσε γυναίκα και πεθερά ο αστυνομικός την ώρα που έτρεχαν στο μπαλκόνι να ξεφύγουν

Σήμερα στις 12 το μεσημέρι θα παιχτεί η τελευταία πράξη του δράματος της οικογενειακής τραγωδίας στους Αγίους Αναργύρους.Η 70χρονη Βάσω Χερουβίμ, η άτυχη γυναίκα του αστυνομικού, 49χρονη Ελένη Χερουβίμ και η 4χρονη κορούλα Μυρτώ θα οδηγηθούν στις 12 το μεσημέρι στην τελευταία τους κατοικία στους Αγίους Αναργύρους.

Η κηδεία του δολοφόνου και αυτόχειρα Χρήστου Ζαπαντιώτη θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, ένα χωριό έξω από το Αγρίνιο. Εντωμεταξύ όλοι ψάχνουν τα αίτια της απίστευτης αυτής τραγωδίας. Πώς ο συγκεκριμένος άνθρωπος που συνάδελφοι και φίλοι τον περιγράφουν ως ένα φυσιολογικό άτομο έφθασε στο σημείο να δολοφονεί τρία άτομα, την σύζυγό του, την πεθερά του και την τεσσάρων ετών κόρη του που έδειχνε να υπεραγαπά και να νοιάζεται.

Συνάδελφοί του έλεγαν χαρακτηριστικά ότι τηλεφωνούσε διαρκώς στο σπίτι του για να δει πώς είναι.

Πάντως, την ίδια ώρα, και μετά την απίστευτη αυτή τραγωδία, φαίνεται ότι ανοίγουν στόματα στη γειτονιά και δειλά δειλά μιλούν για καβγάδες και φασαρίες που άκουγαν από το διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου της διπλοκατοικίας στους Αγίους Αναργύρους.

Για μια σχέση που δεν ήταν ρόδινη παρά την εικόνα που φρόντιζαν να καλλιεργούν έξω.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην οικογένεια υπήρχαν μεγάλες τριβές μεταξύ του 47χρονου αστυνομικού και της 70χρονης πεθεράς του.

Η 70χρονη φαίνεται να μην ενέκρινε τη σχέση της κόρης της, ιατρού ρευματολόγου, με τον 47χρονο, έναν αρχιφύλακα.

Μάλιστα ο ίδιος φέρεται να εκμυστηρευόταν σε κοντινά του πρόσωπα ότι τον υποτιμούσε και τον έθιγε.

Το θέμα του σπιτιού το τελευταίο διάστημα φαίνεται ότι είχε κάνει ακόμη χειρότερη τη μεταξύ τους σχέση.

Ο 47χρονος επιθυμούσε η πεθερά του να φύγει από το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου όπου ζούσε για να φτιάξει εκεί ιατρείο η κόρη της για να είναι κοντά στην κόρη τους.

Εξ’ αυτού του λόγου δημιουργούνταν εντάσεις ενώ τελευταία πρέπει να είχε μπει στη συζήτηση και η απειλή του διαζυγίου κάτι που εξόργιζε τον 47χρονο.

Έτρεχαν να σωθούν…

Οπως προκύπτει από τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές, ο καβγάς πρέπει να ξεκίνησε στη μία τη νύχτα την περασμένη Κυριακή.

Τον καβγά μεταξύ του ζευγαριού φαίνεται πως άκουσε η μητέρα της 49χρονης γιατρού και αμέσως ανέβηκε από το πρώτο όροφο όπου και διαμένει, στο διαμέρισμα τις κόρης της προκειμένου να δει τι συμβαίνει.

Μάλιστα εκτιμάται πως την πόρτα του διαμερίσματος άνοιξε η ίδια η 49χρονη, σε μια προσπάθεια να αποφύγει την επίθεση του άνδρα της.

Ο 47χρονος στη συνέχεια πήρε το υπηρεσιακό του όπλο και το έστρεψε κατά της πεθεράς του και της συζύγου του, αφού πρώτα έριξε στον αέρα.

Όπως διαπιστώθηκε από την ιατροδικαστή, η 49χρονη σύζυγος του αστυνομικού είχε πυροβοληθεί τρεις φορές στο στήθος, σχεδόν εξ επαφής, ενώ η μητέρα της είχε δεχθεί δυο πυροβολισμούς, στο στήθος και το κεφάλι.

Οι δύο γυναίκες βρέθηκαν νεκρές κοντά στην μπαλκονόπορτα του σαλονιού, σε απόσταση λιγότερη τους ενός μέτρου μεταξύ τους.

Από την στάση των πτωμάτων οι αστυνομικοί εκτιμούν πως οι δυο γυναίκες προσπάθησαν να βγουν στο μπαλκόνι, προκειμένου να ζητήσουν βοήθεια.

Στη συνέχεια, ο αστυνομικός κατευθύνθηκε προς την κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού, καθώς η μικρούλα είχε ξυπνήσει από τους πυροβολισμούς και είχε βάλει τα κλάματα.

Αφού ηρέμησε και κοίμησε ξανά το παιδί, το πυροβόλησε στον κρόταφο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications