22 Δεκ 2017

Δίνουν το όνομα ‘Μακεδονία

Δίνουν το όνομα ‘Μακεδονία

«Ο Τσίπρας με την κατάθεση των προδοτικών τροπολογιών για την παράδοση των 8 Τούρκων, αυτή για τους φαρμακοποιούς και την ποινή αυστηρής φυλάκισης σε όσους αντιτίθενται στους πλειστηριασμούς ακινήτων προχωρά σε ενέργειες που ούτε η χούντα του Παπαδόπουλου δεν θα τολμούσε να περάσει».

Αυτό δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 FM και τον Ανδρέα Παπαδόπουλο ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, σε μία δήλωση που, αν μη τι άλλο, προκαλεί αίσθηση, καθώς προέρχεται από επικεφαλής κόμματος της Βουλής, το οποίο μάλιστα έδειχνε να στηρίζει με την στάση του την κυβέρνηση.

Ο κ. Λεβέντης ζήτησε μάλιστα να συγκληθεί το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να γίνει συζήτηση στην Βουλή για την μετονομασία των Σκοπίων, για την οποία υποστήριξε ότι «έχουν συμφωνήσει να δώσουν το Nova Macedonia στους Σκοπιανούς».

Ωστόσο, παρά την πολιτική κρίση στην χώρα, ο κ. Λεβέντης επανέλαβε το αίτημά του για την θέσπιση της απλής αναλογικής, τονίζοντας ότι η χώρα χρειάζεται συμμαχικές κυβερνήσεις, με το βλέμμα στην εξουσία.

Άλλωστε όλοι αυτό επιζητούν.
Κανείς όμως δεν σκέφτεται πως «όπου λαλούν πολλοί κοκκόροι αργεί να ξημερώσει» και πως κράτη που αποτελούν, αυτή την στιγμή τις δυνάμεις του πλανήτη, έχουν ισχυρές και αυτοδύναμες κυβερνήσεις.

Σημειώνεται πως η κυβέρνηση έχει ξεσηκώσει έντονες αντιδράσεις στην Βουλή, σχετικά με την ρύθμιση που διευρύνει τις αυτεπάγγελτες διώξεις και τις φυλακίσεις κατά όσων εμποδίζουν πλειστηριασμούς κατοικιών αλλά και για άλλες προβληματικές διατάξεις, όπως η διαγραφή φορολογικών προστίμων που το Μέγαρο Μαξίμου επιλέγει να νομοθετήσει με «νυχτερινές» τροπολογίες.

Ανοίγοντας τη συζήτηση του σχετικού νομοσχεδίου που ήδη έχει δεχθεί 16 υπουργικές τροπολογίες μεταξύ των οποίων και η επίμαχη για τους πλειστηριασμούς ο βουλευτής του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης κάλεσε την ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης να αποσύρει τη ρύθμιση.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Δίνουν το όνομα ‘Μακεδονία
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: