13 Δεκ 2017

Χτύπησε μέχρι θανάτου την κόρη της κοπέλας του γιατί δεν έβαζε πυτζάμες

Χτύπησε μέχρι θανάτου την κόρη της κοπέλας του γιατί δεν έβαζε πυτζάμες

Με την κατηγορία του θανάτου της 3χρονης Jayda Kyle βαρύνεται ο 22χρονος Jalen Da’Shawn Vaden. Τη χτύπησε μέχρι θανάτου γιατί δεν έβαζε πυτζάμες.

Ο Jalen Da’Shawn Vaden φέρεται να πέταξε την 3χρονη Jayda Kyle πολλές φορές στο πάτωμα τον περασμένο μήνα επειδή δεν ακολούθησε τις οδηγίες του να βάλει πυτζάμες.

Βρίσκεται υπό κράτηση χωρίς εγγύηση για κακοποίηση παιδιού που οδήγησε σε θάνατο σύμφωνα με τα αρχεία των φυλακών.Δεν αναφέρεται στα αρχεία αν ο 22χρονος εκπροσωπείται από πληρεξούσιο δικηγόρο που θα μπορούσε να σχολιάσει εκ μέρους του.

Η αστυνομία του Carl Junction αναγνώρισε το θύμα ως την 3χρονη Jayda Kyle. Κόρη της συντρόφου του. Οι αρχές κλήθηκαν στο σπίτι στις 28 Νοεμβρίου και ανέφεραν πως το 3χρονο κοριτσάκι ήταν αναίσθητο και δεν ανέπνεε.

Πέθανε τρεις μέρες αργότερα σε νοσοκομείο στο Μιζούρι. Η νεκροψία αποκάλυψε αρκετές σοβαρές βλάβες στο κεφάλι που συνάδουν με κακοποίηση παιδιών.

Η άγρια επίθεση
Ο 22χρονος, σύμφωνα με τις αρχές, μπήκε στο υπνοδωμάτιο της Jayda και έγινε έξαλλος που δεν είχε βάλει της πυτζάμες της όπως της είχε πει.

Τότε την άρπαξε και την πέταξε στο πάτωμα. Λίγο αργότερα η Jayda βγήκε από το δωμάτιο φορώντας διαφορετικά ρούχα. Αυτά που της είχε βγάλει ο Vaden πριν την πετάξει στο κρεβάτι.

Όταν επέστρεψε ο Vaden στην κρεβατοκάμαρα παρατήρησε ότι η Jayda δεν φορούσε αυτά που της είχε πει. Έτσι την άρπαξε ξανά και την πέταξε πάνω στο κρεβάτι. Μετά την άρπαξε από το πόδι και την πέταξε με το κεφάλι στο πάτωμα.

Αργότερα βρήκε την 3χρονη να αιμορραγεί και να έχει χάσει τις αισθήσεις της. Οι αρχές έχουν απαλλάξει από οποιαδήποτε εμπλοκή τη μητέρα της 3χρονης Jayda.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Χτύπησε μέχρι θανάτου την κόρη της κοπέλας του γιατί δεν έβαζε πυτζάμες
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: