4 Δεκ 2017

Απάντηση Καμμένου: «Αναφορές στον ISIS θέτουν σε κίνδυνο την χώρα» αυτός η θέατρο παίζει η ειναι εκτός τόπου και χρόνου!

Απάντηση Καμμένου: «Αναφορές στον ISIS θέτουν σε κίνδυνο την χώρα» αυτός η θέατρο παίζει η ειναι εκτός τόπου και χρόνου!

Ο υπουργός Εθνικής Αμύνης απαντά με έντονο ύφος προς τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ για το θέμα της πώλησης των βλημάτων στην Σαουδική Αραβία.

«Επαναλαμβάνουμε για τελευταία φορά. Πρόκειται για διακρατική συμφωνία που αφορά 300.000 βλήματα. Από εκεί και πέρα, όλοι αυτοί οι αναπόδεικτοι, ανεύθυνοι, παραληρηματικοί ισχυρισμοί της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, καθ’ υπόδειξη συγκεκριμένων εκδοτικών συμφερόντων, με αναφορές ακόμη και στον ISIS, θέτουν σε κίνδυνο την ίδια τη χώρα», αναφέρει στην ανακοίνωση του ο κ. Καμμένος.

Ελληνικά όπλα στα χέρια του ISIS - Εντοπίστηκαν από ευρωπαϊκές μυστικές υπηρεσίες

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΒΗΜΑτος της Κυριακής ο λόγος φέρεται ότι είναι πως ελληνικό στρατιωτικό υλικό που εξήγαγε η εταιρεία αυτή προς τη Μέση Ανατολή εντοπίστηκε στη Ράκα της Συρίας, τη μέχρι πρότινος «πρωτεύουσα» του Ισλαμικού Κράτους (ISIS), από την οποία εκδιώχθησαν πριν από μερικές εβδομάδες οι τζιχαντιστές.

Η Σαουδική Αραβία Αμερική κτλ,τροφοδοτούν με όπλα τους εγκληματίες αντάρτες (ISIS) καιρό τώρα! το ISIS ειναι το ίδιο πράγμα με τους κομμουνιστές στην Ελλάδα την εποχή του 40 ακριβώς το ίδιο!!το 2016 έκαναν προπαγάνδα στην ΣΥΡΙΖΟ-ΕΡΤ: Βάφτισαν την σημαία των τζιχαντιστών ISIS ως Σημαία της Συρίας!

Εμφάνιση σημαιών των ισλαμιστικών τρομοκρατικών οργανώσεων FSA και Al-Nusra, Al-Nusra και ISIS είναι οι ισλαμιστικές οργανώσεις οι οποίες έχουν αιματοκυλήσει την Συρία και ευθύνονται για πολλές τρομοκρατικές επιθέσεις.

Εδώ φαίνεται οτι η Ελλαδα υποστηρίζει τους τρομοκράτες μαζί με άλλες χώρες που έχουν παραδοθεί στην μασονία χρονιά τώρα, και έχουν κομμουνιστές κυβέρνηση με την μάσκα των δημοκρατικών οπως θα έκαναν και στην Συριά αν είχαν κερδίσει, όλοι οι χασάπηδες θα το έπαιζαν δημοκράτες μετά, οπως έκαναν στην Λιβύη αφού κατάσφαξαν τον Καντάφι , κατά τα αλλα περιμένουν σωτηρία απο την Ρωσία το Ανήκομεν εις την Δύσιν το έχουν ξεχάσει! :

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Απάντηση Καμμένου: «Αναφορές στον ISIS θέτουν σε κίνδυνο την χώρα» αυτός η θέατρο παίζει η ειναι εκτός τόπου και χρόνου!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications