18 Δεκ 2017

Άντρας έπιασε φωτιά κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες (Αυτόματη Ανάφλεξη) και πέθανε καθώς περπατούσε στο δρόμο στο Λονδίνο!!

Άντρας έπιασε φωτιά κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες και πέθανε καθώς περπατούσε στο δρόμο στο Λονδίνο!!

​Ένας άντρας πέθανε κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες, όταν έπιασε φωτιά στη μέση του δρόμου!!Ίσως είναι το ίδιο ανεξήγητο φαινόμενο που ονομάζεται "αυτόματη ανθρώπινη ανάφλεξη" η φωτογραφία ειναι απο ένα άλλο ίδιο περιστατικό γυναικάς, φαίνεται οτι αν και λένε ότι ειναι "φωτιά" δεν ειναι συνηθισμένη φωτιά, ειναι κάτι άλλο πιο περίπλοκο!και επίσης τα αντικείμενα δεν έχουν πάθει κάτι απο την υποτιθέμενη "φωτιά" οπως σε αυτη την περίπτωση της εικόνας, η συνηθισμένη φωτιά δεν μπορεί να αποτεφρώσει έτσι ένα σώμα, θυμηθείτε το 70% του σώματός μας είναι απο νερό....

Το νέο περιστατικό: Ο 70 χρονος John Nolan βρισκόταν στη μέση του δρόμου, στη 1 μ.μ., στις 17 Σεπτεμβρίου στο Τότεναμ, στο βόρειο Λονδίνο, όταν ξαφνικά έπιασε φωτιά.

Οι άνθρωποι προσπάθησαν να τον βοηθήσουν και οι πυροσβέστες ήταν σε θέση να σβήσουν τη φωτιά προτού μεταφερθεί σε ειδικό νοσοκομείο με την London Air Ambulance. Δυστυχώς, πέθανε λόγω της σοβαρότητας των εγκαυμάτων.

Ζούσε στο Τότεναμ, αλλά καταγόταν από την κομητεία Μέγιο, της Ιρλανδίας.
Μια μεταθανάτια εξέταση έδωσε ως αιτία θανάτου τα σοβαρά εγκαύματα. Ερευνητές από το Πυροσβεστικό Σώμα του Λονδίνου προσπαθούν επί του παρόντος να καθορίσουν την αιτία της φωτιάς, καθώς η έρευνα ορίστηκε για τον ερχόμενο Μάρτιο.

Ωστόσο, δεν βρέθηκαν εύφλεκτες ύλες πάνω του, που σημαίνει ότι μπορούν να αποκλείσουν το γεγονός να ήταν λουσμένος με βενζίνη.
Οι αστυνομικοί από το Haringey CID συνεχίζουν να ερευνούν για να καθορίσουν τις συνθήκες της φωτιάς, αλλά δεν έχουν γίνει συλλήψεις και ο θάνατος αντιμετωπίζεται επί του παρόντος ως ανεξήγητος.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε: «Μιλήσαμε με διάφορους μάρτυρες που είδαν τον κύριο Nolan να καταρρέει, αλλά δεν έχουμε ακόμη διαπιστώσει πώς ξεκίνησε η πυρκαγιά.

«Ο κ. Nolan ήταν εντάξει, αγαπητό μέλος της κοινότητας και καμία από τις έρευνές μας μέχρι στιγμής δεν έδειξε ότι είχε εμπλακεί σε οποιαδήποτε διαμάχη.

«Ούτε καν οτιδήποτε από τους μάρτυρες δείχνει ότι είχε έρθει σε επαφή με άλλο πρόσωπο τη στιγμή της πυρκαγιάς».
Η αστυνομία έκανε έκλυση αν κάποιος γνωρίζει κάτι σχετικά με το περιστατικό να επικοινωνήσει μαζί της.

πηγή igata

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Άντρας έπιασε φωτιά κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες (Αυτόματη Ανάφλεξη) και πέθανε καθώς περπατούσε στο δρόμο στο Λονδίνο!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: