24 Δεκ 2017

Βγήκαν παγανιά να μαζέψουν ζεστό χρήμα τέτοιες μέρες και άλκοολόμετρα μοιράζουν οι αστυνομικοί στην Κρήτη

Βγήκαν παγανιά  να μαζέψουν ζεστό χρήμα: άλκοολόμετρα μοιράζουν οι αστυνομικοί στην Κρήτη

Καθαρά εισπρακτικοί λόγοι!! δήθεν για το κάλο του πολίτη! απο την μια οι μεθύστακες παίρνουν τα αυτοκίνητα και "ο χάρος βγήκε παγανιά"! αυτοι οι αδίσταχτοι που όταν πίνουν εκδηλώνονται και δείχνουν την αληθινή ζωώδες φύση τους!

Και απο την άλλη οι αστυνομικοί που οι περισσότεροι έχουν καβαλήσει το καλάμι, και πάνε και την στήνουν σε δρόμους που γνωρίζουν οτι θα περάσουν ελαφρός μεθυσμένοι απο πανηγύρια πχ ειδικά στην επαρχεία, μονο και μονο για να κόψουν κλήσεις για να τα αρπάξει το κράτος!

Στην Κρήτη έκαναν κάτι άλλο για τους "τύπους" : Στους δρόμους βρίσκονται τροχονόμοι από τα τμήματα τροχαίας των Διευθύνσεων Αστυνομίας και των τεσσάρων νομών της Κρήτης, εφιστώντας την προσοχή των οδηγών κατά τις μετακινήσεις τους τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, μοιράζοντας αλκοολόμετρα σε διάφορα κεντρικά σημεία των μεγάλων πόλεων του νησιού.

Στο Ηράκλειο συνεργείο της Τροχαίας μαζί με άτομα του ΣΥΦΑΚ θα βρίσκονται από τις 11 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι στη Λεωφόρο Κνωσού, στην έξοδο προς την εθνική οδό και από τις 12 μέχρι τη 1 μετά το μεσημέρι στην περιοχή του Γιόφυρου, ενημερώνοντας και μοιράζοντας στους οδηγούς αλκοολόμετρα.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. με στόχο την ενημέρωση των οδηγών για τις μετακινήσεις τους την περίοδο των εορτών, που η κίνηση στο επαρχιακό και εθνικό οδικό δίκτυο του νησιού είναι αυξημένη αλλα λογία να αγαπιόμαστε δηλαδή, λες και όταν θα πάει να πιει ο άλλος θα πει κάτσε να μετρήσω πόσο έχω πιει για δω αν κάνει να οδηγήσω... .

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Βγήκαν παγανιά να μαζέψουν ζεστό χρήμα τέτοιες μέρες και άλκοολόμετρα μοιράζουν οι αστυνομικοί στην Κρήτη
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications