25 Δεκ 2017

Αγαπητέ Σατανά: Το γράμμα-animation των φετινών Χριστουγέννων

Αγαπητέ Σατανά: Το γράμμα-animation των φετινών Χριστουγέννων

Το δώρο που ζητά ένα κορίτσι σε μια διαβολικά αστεία ιστορία - Γιατί δεν παίρνουμε πάντα αυτά που ζητάμε στη ζωή;

Μια μικρή κοπέλα γράφει κατά λάθος μια ειλικρινής επιστολή στον Εωσφόρο, ενώ στην πραγματικότητα σκόπευε να τη στείλει στον Άγιο Βασίλη, ζητώντας του ένα σκυλάκι.

Ο «εξαποδώ» το λαμβάνει και αποφασίζει να ανταποκριθεί.
Η εξέλιξη της ιστορίας θα έχει απρόοπτα και θα σας κάνει να χαμογελάσετε τόσο με το φινάλε της όσο και με τα χεβιμεταλάδικα jingle bells της που θα ακούσετε στους τίτλους τέλους.

Το animation “Dear Satan” σε αφήγηση του μεγάλου Sir Patrick Stewart και παραγωγή της Anomaly, δηλαδή των Alex Bingham, Conrad Swanston και Craig Ainsley, κυκλοφόρησε στις 12 Δεκεμβρίου, μετρά ήδη εκατοντάδες χιλιάδες προβολές και έχει πολλά να πει σε μικρούς και μεγάλους.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Αγαπητέ Σατανά: Το γράμμα-animation των φετινών Χριστουγέννων
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: