90χρονη Κολωνακιώτισσα έκρυψε 2.000.000 ευρώ στη ντουλάπα.
90χρονη Κολωνακιώτισσα έκρυψε 2.000.000 ευρώ στη ντουλάπα.

Τη σοφή ιδέα να κρύψει 2 εκατομμύρια ευρώ στη ντουλάπα της είχε 90χρονη.

Νομισματοκοπείο αποφάσισε να κάνει το σπίτι της μια ηλικιωμένη Κολωνακιώτισσα και μάλλον το μετάνιωσε, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει τουλάχιστον. Η 90χρονη πρώην δικαστικός Παρασκευή Κ. καταγγέλει πως χτες το βράδυ της Τετάρτης 20/12, δυο διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι της στο Κολωνάκι και πήραν το ποσό των 2.000.000 (δύο εκατομμυρίων) ευρώ που είχε κρύψει στη ντουλάπα, μαζί με κάτι κοσμήματα έτσι για τη φάση.

Προφανώς και η αστυνομία στην αρχή δυσκολεύτηκε πάρα πολύ να πιστέψει ότι τα ποσά δεν είναι από τη φαντασία της 90χρονης, αλλά όπως αναφέρεται τελικά θεωρούν ότι δε βλέπει δράκους. Όπως δήλωσε η ίδια, τα είχε πάρει από την τράπεζα και τα είχε αποθηκεύσει σπίτι της για ασφάλεια:

«Η οικονομική κρίση και η πιθανή πτώχευση της χώρας με ανάγκασαν να βγάλω τα χρήματα από τις τράπεζες. Τα είχα βάλει μέσα στην ντουλάπα, όπου τα βρήκαν οι δράστες και τα πήραν»

Η γιορτινή ληστεία έγινε με τον πιο fabulous δυνατό τρόπο, καθώς οι διαρρήκτες μπούκαραν λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο σπίτι στη Βασιλίσσης Σοφίας, που τυχαίνει να είναι ο πιο κεντρικός δρόμος της Αθήνας. Οι τυχεροί ληστές σκαρφάλωσαν στο φωταγωγό και μπήκαν στο διαμέρισμα που βρισκόταν στον τρίτο όροφο από ανοιχτό παράθυρο που υπήρχε.

Αφού μπήκαν στο νεοκλασσικό, αιφνιδίασαν και ακινητοποίησαν την 90χρονη (χτυπώντας τη) που διάβαζε το βιβλίο της και μάζεψαν τις στοίβες με τα χαρτονομίσματα και τα κοσμήματα. Στη συνέχεια έφυγαν σαν κύριοι, αν και θα πρέπει να ζορίστηκαν για να τα κουβαλήσουν όλα αυτά αν δεν είχαν φέρει αμάξι.

viralman.gr

Post A Comment:

2 comments

που τα βρήκε τα 2 εκατομμύρια? ΑΠΆΝΤΗΣΕ για μια ΑΚΌΜΑ ΦΟΡΆ Η ΘΕΊΑ ΔΊΚΗ ΑΧΑΧΟΎΧΑ

Που τα βρήκε τα 2 εκατομμύρια ? για άλλη μια φορά απάντησε η θεία δίκη αχαχούχα

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications