23 Δεκ 2017

Έκοψαν Χριστουγεννιάτικα το ρεύμα σε άνεργη μητέρα 4 παιδιών.

Έκοψαν Χριστουγεννιάτικα το ρεύμα σε άνεργη μητέρα 4 παιδιών.

Εξαντλεί την αυστηρότητά της η Πολεδομία Ηρακλείου - "Μόνο αν πεθάνει ο μηχανικός σας θα στείλουμε δικό μας" ήταν η απάντηση τους...

Χωρίς ρεύμα είναι από το πρωί της Πέμπτης το σπίτι της άνεργης 47χρονης Ηρακλειώτισσας κυρίας Κυριακής, η οποία μεγαλώνει μόνη τα τέσσερα παιδιά της. "Χρωστάω στην ΔΕΗ 8.000 ευρώ τα τελευταία 6 χρόνια.

Πριν από 14 μήνες έμεινα άνεργη και ζούμε από τα τρόφιμα που μου δίνει το ΚΑΠΗ Φορτέτσας και το επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης. Μετά τον χωρισμό από τον άνδρα μου βρέθηκα εγκλωβισμένη σε μια τραγική κατάσταση" λέει η ίδια στο ekriti.

Οπως εξηγεί η κυρία Κυριακή "Το ρεύμα που έχουμε στο σπίτι είναι εργοταξιακό και δεν μπορώ να το γυρίσω σε οικιακό για να πάρω τις μειώσεις... γιατί ο μηχανικός που έβγαλε την άδεια έχει εξαφανιστεί και η Πολεοδομία δεν μπορεί να στείλει καινούργιο να κάνει την αλλαγή.

Όπως μου είπαν γίνεται μόνο αν πεθάνει ο πρώτος μηχανικός. Αποτέλεσμα να μην μπορώ να βρω λύση, ούτε και με τον διευθυντή της ΔΕΗ ο οποίος σε συνάντηση που είχαμε έδειξε αδιάφορη έως ειρωνική στάση γι' αυτά που περνάω", εξιστορεί την περιπέτεια της με δάκρυα στα μάτια η μητέρα των 4 παιδιών.

"Θέλω βοήθεια, δεν ξέρω τι να κάνω έρχονται γιορτές και δεν θα έχω ρεύμα για τα παιδιά μου. Μαχαιριά στην ψυχή μου είναι αυτή η διακοπή. Τι θα πω στα παιδιά…. Τι θα πω» διερωτάται.

Και εύχεται να βρεθεί κάποιος να τους βοηθήσει. "Δεν αρνήθηκα ποτέ το χρέος μου, απλά δεν έχω λύση ούτε χρήματα. Μακάρι να μην βρεθεί κανείς στην θέση μου…" είπε τέλος η γυναίκα που αυτή και τα παιδιά της θα περάσουν στο "σκοτάδι" τα Χριστούγεννα.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Έκοψαν Χριστουγεννιάτικα το ρεύμα σε άνεργη μητέρα 4 παιδιών.
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: