22 Νοε 2017

Χρονοταξιδιώτης “ταξίδεψε” στο παρόν από το 2028 και μας προειδοποιεί για το μέλλον!!

Χρονοταξιδιώτης “ταξίδεψε” στο παρόν από το 2028 και μας προειδοποιεί για το μέλλον!!

Τα ταξίδια στο χρόνο ήταν ανέκαθεν από τα πιο δημοφιλή σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Μέχρι σήμερα, που ένας άνδρας υποστηρίζει ότι είναι "χρονοταξιδιώτης" και μας επισκέπτεται από το όχι και τόσο μακρινό 2028

Το Paranormal Elite δημοσίευσε ένα βίντεο που στάλθηκε από κάποιον που ισχυρίζεται ότι είναι ταξιδιώτης του χρόνου από το μέλλον. Ο άνθρωπος - που θέλει να ονομάζεται Νώε και του οποίου το πρόσωπο είναι θολωμένο στο βίντεο για να προστατεύσει την ταυτότητά του - ισχυρίζεται ότι εργάστηκε για κυβερνητικό έργο στις ΗΠΑ και φοβάται ότι θα δολοφονηθεί.

Ο "Νώε" όπως θέλει να τον αποκαλούν μιλάει με μεγάλη δυσκολία και καλύπτει το πρόσωπό του. Στα βίντεο που ανεβάζει στο Internet μας ενημερώνει ότι ταξίδεψε στην εποχή μας από το μέλλον με σκοπό να μας προειδοποιήσει για όσα πρόκειται να συμβούν τα επόμενα χρόνια.

Στα βίντεο που ανεβάζει στο κανάλι "Paranormal Elite" του YouTube, o "Νώε" μας γνωστοποιεί ότι "έφτασε" στην εποχή μας στις 13 Νοεμβρίου.

Υπογραμμίζει ότι η ζωή του κινδυνεύει, καθώς κανονικά δεν έπρεπε να μας αποκαλύψει την ταυτότητά του. Όπως αναφέρει, τα ταξίδια στο μέλλον χρησιμοποιούνται από τις μυστικές υπηρεσίες και ο ίδιος ήρθε στην εποχή μας από το 2028, τη χρονιά δηλαδή που θα αποκαλυφθεί στην κοινή γνώμη ότι η πρακτική αυτή είναι μια πραγματικότητα.

Ο "Νώε" ωστόσο προέρχεται από το... 2021. Σε αυτή τη χρονολογία "ζει" κανονικά, όταν δεν ταξιδεύει στο χρόνο. Η πραγματική του ηλικία είναι μάλιστα 50 ετών, αλλά υποστηρίζει ότι χάρη σε ένα ειδικό φίλτρο που έχει πιεί μένει "στάσιμος" στην ηλικία των 25.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του άνδρα που ισχυρίζεται ότι ήρθε από το μέλλον, ο Ντόναλντ Τραμπ θα επανεκλεγεί στην Προεδρία των ΗΠΑ, η τεχνητή νοημοσύνη θα αναπτυχθεί πολύ πιο γρήγορα από όσο νομίζουμε, ενώ το απόλυτο τεχνολογικό γκάτζετ θα είναι κάτι που μοιάζει με τα γυαλιά της Google και θα έχει την υπολογιστική ισχύ των σημερινών υηλεκτρονικών υπολογιστών. Επίσης, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα είναι ευρέως διαδεδομένα καλύπτοντας μεγάλες αποστάσεις με μία μόνο φόρτιση, ενώ μας συμβουλεύει να επενδύσουμε γρήγορά στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειες.

Αν περιμένετε άλλες σημαντικές προβλέψεις όμως, λχ για επικείμενους πολέμους, τρομοκρατικές επιθέσεις ή φυσικές καταστροφές, ο "Νώε" θα σας απογοητεύσει. Τα χείλη του παραμένουν κλειστά για τέτοιες σημαντικές αποκαλύψεις.

Αυτό που υποστηρίζει επίσης είναι ότι πάσχει από κατάθλιψη και ανορεξία... Οι υπεύθυνοι του "Paranormal Elite" πάντως, αφού τον άκουσαν προσεκτικά και κατέγραψαν τους ισχυρισμούς του, αποφάσισαν να του δώσουν 700 δολάρια προκειμένου να καλύψει τις πρώτες του ανάγκες στον κόσμο μας.

Ο ίδιος μας ευχαριστεί που τον ακούσαμε, μας εύχεται ένα καλό μέλλον και μας αποχαιρετά... Δίχως κανείς να μπορεί να επιβεβαιώσει αν λέει αλήθεια, αν κάνει πλάκα, αν πάσχει από κάποια ψυχική διαταραχή, ή αν απλώς επιζητά τα πέντε λεπτά δημοσιότητα που θεωρεί ότι του αναλογούν.

greek1

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Χρονοταξιδιώτης “ταξίδεψε” στο παρόν από το 2028 και μας προειδοποιεί για το μέλλον!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: