21 Νοε 2017

Τραγωδία στην Κρήτη: Σκότωσε τον αδελφό του με μπαλτά και μετά αυτοκτόνησε με φυτοφάρμακο

Τραγωδία στην Κρήτη: Σκότωσε τον αδελφό του με μπαλτά και μετά αυτοκτόνησε με φυτοφάρμακο

Πάγωσε την Κρήτη η οικογενειακή τραγωδία που συνέβη στην κοινότητα Μισίρια στο Ρέθυμνο, όπου ένας 27χρονος με ψυχολογικά προβλήματα φέρεται να δολοφόνησε εν ψυχρώ τον αδελφό του και στη συνέχεια να έβαλε τέλος στη ζωή του καταπίνοντας υγρό μπαταρίας αυτοκίνητου και ποντικοφάρμακο!

Ο φερόμενος ως δράστης, που είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική και ήταν γνωστός στις τοπικές αρχές από επεισόδια που είχε προκαλέσει, χτύπησε κάτω από άγνωστες συνθήκες με μπαλτά τον 21χρονο αδελφό του σκοτώνοντάς τον ακαριαία. Στη συνέχεια, κατανάλωσε το μείγμα- «δυναμίτη» από τα επικίνδυνα υγρά και μεταφέρθηκε από τους γονείς του στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπως και ο αιμόφυρτος αδελφός του.

Όμως, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, ενώ και για τον 21χρονο διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός του… Οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για την διπλή τραγωδία μεταξύ των δύο αδελφών, προσπαθούν να εξακριβώσουν τι ακριβώς προηγήθηκε της δολοφονικής επίθεσης του 27χρονου παίρνοντας καταθέσεις από τους γονείς τους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θύτης αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευθεί στο παρελθόν, ωστόσο τελευταία ζούσε με τους γονείς και τον αδερφό του.

Την υπόθεση ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με τα όσα είπε, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου: Αρχικά μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο μας ο 21χρονος με τραύματα σε όλο του το σώμα από αιχμηρό αντικείμενο όμως δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Λίγη ώρα αργότερα, μεταφέρθηκε και ο 27χρονος ο οποίος είχε καταναλώσει φυτοφάρμακο. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, αυτό δεν ήταν εφικτό με συνέπεια να διαπιστωθεί ο θάνατός του.

igreek.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Τραγωδία στην Κρήτη: Σκότωσε τον αδελφό του με μπαλτά και μετά αυτοκτόνησε με φυτοφάρμακο
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: