Τι προβλέπει το πιο διάσημο μέντιουμ της Βρετανίας για το 2018
Τι προβλέπει το πιο διάσημο μέντιουμ της Βρετανίας για το 2018

Ο Βρετανός μέντιουμ Κρεγκ Χάμιλτον Πάρκερ είναι βέβαιος πως το 2018 θα γίνει της Κορέας (της Βορείου)

Θα είναι το 2018 μια χρονιά ειρήνης, ομόνοιας και ευδαιμονίας για την υφήλιο; Θα ολοκληρώσει η Μεγάλη Βρετανία την απόσχισή της από την Ευρωπαϊκή Ένωση; Θα είναι μια καλή χρονιά για τον Τραμπ; Ή μήπως ο πλανητάρχης θα συνεχίσει να χάνει τον ύπνο (και την ψυχραιμία του) από τον Βορειοκορεάτη δικτάτορα Κιμ Γιονγκ Ουν; Η αγωνία για όσα θα συμβούν τον νέο χρόνο κλιμακώνεται, καθώς μας χωρίζει ένας μήνας και κάτι από την Πρωτοχρονιά. Γι’ αυτό και το γνωστό στη Μεγάλη Βρετανία ενδιάμεσο (βλ. μέντιουμ) Κρεγκ Χάμιλτον Πάρκερ αποφάσισε να βάλει τέλος στην εγκαρτέρηση, δημοσιεύοντας τις προβλέψεις του για το 2018.

Ο Πάρκερ που έγινε ευρύτερα γνωστός αφού ήταν εκείνος που προέβλεψε τόσο την επικράτηση του Ντόναλντ Τραμπ στις αμερικανικές εκλογές καθώς και την αποχώρηση της Χίλαρι Κλίντον από την πολιτική δράση, όσο και το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος για το Brexit. Ακόμα είχε “δει” το μακελειό στο Λας Βέγκας (σημειώθηκε την 1η Οκτωβρίου), την παραμονή της Τερέζα Μέι στην πρωθυπουργία της Μεγάλης Βρετανίας, παρά την αμφισβήτηση από τους πολιτικούς αντιπάλους της, αλλά και τον αρραβώνα του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ -λες να λέει και τα ταρό; Γι’ αυτό και ο καζαμίας του για το νέο έτος διαδίδεται πιο γρήγορα κι από τον εποχικό ιό της γρίπης. Μέχρι και η Independent αφιέρωσε άρθρο της στις ενοράσεις του σύγχρονου οιωνοσκόπου.

Η μεγαλύτερη έγνοια του Πάρκερ για το νέο έτος είναι το περιβάλλον. Συγκεκριμένα προβλέπει πως θα συμβούν καταστροφικοί σεισμοί, ηφαιστειακές εκρήξεις ενώ θεωρεί δεδομένες τις ακραίες εναλλαγές του καιρού – λέει μάλιστα πως ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα σε σχέση με την κλιματική αλλαγή. Ο Βρετανός μέντιουμ υποστηρίζει πως θα έχουμε έκρηξη του Βεζούβιου και εκκένωση της ευρύτερης περιοχής της Νάπολης, σεισμική δραστηριότητα σε περιοχές του πλανήτη που έχουν μείνει “βουβές” σεισμικά για χρόνια, ενώ επισημαίνει πως τεράστια παγόβουνα θα αποκολληθούν από την Ανταρκτική και θα κάνουν απροσπέλαστες τις θάλασσες στο νότιο ημισφαίριο. Σε άλλα νέα μιλά για τυφώνες στην Καραϊβική, πλημμύρες στην Ινδία και την Κίνα και εκτεταμένες πυρκαγιές στην Καλιφόρνια. Η Κασσάνδρα μπροστά του φαντάζει με γατάκι.

Αλλά και σε ό,τι αφορά το πολιτικό και κοινωνικό status quo στον πλανήτη, ο Πάρκερ κάθε άλλο παρά αισιόδοξος εμφανίζεται. Τα σημάδια που λαμβάνει (ίσως από το υπερπέραν) τον οδηγούν στην πρόβλεψη πως θα υπάρξει μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα σε αυτοκινητόδρομο της Μεγάλης Βρετανίας, επιθέσεις με χημικά από αέρος (με drones συγκεκριμένα) σε κάποια πόλη της Ευρώπης αλλά και επανάσταση στη Βόρειο Κορέα, η οποία θα ανατρέψει το καθεστώς του Κιμ Γιονγκ Ουν. Τι δηλαδή; Όλα μαύρα και άραχλα θα είναι το 2018; Επ’ ουδενί. Ο σύγχρονος μάντης αφήνει μια χαραμάδα ελπίδας τονίζοντας στην ετήσια πρόβλεψή του πως την ίδια ώρα που θα συμβαίνει ο κακός χαμούλης θα υπάρξει μια λαμπρή ευκαιρία για πνευματική αναγέννηση της ανθρωπότητας. Σε κάθε περίπτωση και εάν φυσικά εμπιστεύεστε τις προβλέψεις του Βρετανού έχετε 44 ημέρες μπροστά σας για να πάρετε την απόφαση να αλλάξετε πλανήτη.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications