11 Νοε 2017

Η μητέρα κατήγγειλε ότι την χτύπησαν τα ΜΑΤ και φώναζε «Να παραιτηθούν όλοι! Μπουρδ@λο κράτος»! [Βίντεο]

Η μητέρα κατήγγειλε ότι την χτύπησαν τα ΜΑΤ και φώναζε «Να παραιτηθούν όλοι! Μπουρδ@λο κράτος»! [Βίντεο]

Η κατάσταση κάποια στιγμή ξέφυγε από κάθε έλεγχο! Ο πατέρας της 32χρονης εφοριακού πήρε στο… κυνήγι τον δικηγόρο που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του 58χρονου κατηγορουμένου! Ο δικηγόρος προσπάθησε να επιβιβαστεί σε ένα ταξί για να φύγει και τότε έγινε η επίθεση!

Σε έξαλλη κατάσταση η μητέρα της! Καταγγέλλει επίθεση των αστυνομικών. Η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη βρισκόταν εκτός εαυτού. «Θα τον ξεκάνω» φώναζε και στην συνέχεια έλεγε: «Να παραιτηθούν όλοι! Μπουρδ@λο κράτος»!

Αμέσως μετά δήλωσε για τους αστυνομικούς: «Με χτυπήσανε οι αστυνομικοί! Με χτυπήσανε στα πόδια, στα χέρια, μου γδάρανε τα χέρια. Είχα το μάρμαρο να του το ρίξω εκείνη την ώρα και μου το πήρανε μέσα από τα χέρια και με κλωτσήσανε και με σπρώξανε και με ματώσανε. Αυτή είναι η ελληνική Αστυνομία.

Πιάσανε το δολοφόνο για να ακούσουνε τους επαίνους! Έπρεπε να τον αφήσουν σε μας. Στα χέρια μας. Να έρθει η θανατική ποινή στην Ελλάδα τώρα! Αλλιώς να παραιτηθούν όλοι!».

Δείτε το βίντεο με τις καταγγελίες της

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Η μητέρα κατήγγειλε ότι την χτύπησαν τα ΜΑΤ και φώναζε «Να παραιτηθούν όλοι! Μπουρδ@λο κράτος»! [Βίντεο]
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: