3 Νοε 2017

Στρατός του Ισραήλ: «Εισβάλουμε στη Συρία με χερσαίες δυνάμεις» – Επίσημη ανακοίνωση!

Στρατός του Ισραήλ: «Εισβάλουμε στη Συρία με χερσαίες δυνάμεις» – Επίσημη ανακοίνωση!

Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν πριν λίγο ότι είναι έτοιμες να εισβάλλουν στη Συρία με χερσαίες δυνάμεις προκειμένου να προστατεύσουν το χωριό των Δρούζων, Χάντερ, το οποίο βρίσκεται στη συριακή πλευρά των Υψωμάτων του Γκολάν, μετά την κλιμάκωση των μαχών στην περιοχή.

Του Βασίλη Καπούλα

Φυσικά το Ισραήλ βρήκε την κατάλληλη αφορμή…. Τι συνέβη όμως.

Από το πουθενά μια έκρηξη ενός παγιδευμένου αυτοκινήτου σκότωσε 9 και τραυμάτισε 23. Φαίνεται ότι η έκρηξη αυτή χρησιμοποιήθηκε ήδη ως μοχλός εισβολής καθώς ήδη έσπευσαν ισραηλινές δυνάμεις στην περιοχή ενώ ο Διοικητής των δυνάμεων IDF ενημερώνει την ηγεσία της κοινότητας των Δρούζων για την επίθεση στο χωριό Χάντερ.

Η ενημέρωση έγινε ήδη από τον Διοικητή της Βόρειας Διοίκησης.Το Ισραήλ φοβάται ότι η επίθεση αυτή που σκόρπισε τον θάνατο θα δημιουργήσει εξέγερση στον πληθυσμό των Δρούζων μέσα στο Γκολάν!

«Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF, οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις) είναι έτοιμες να συνδράμουν τους κατοίκους του χωριού και να εμποδίσουν την πρόκληση ζημιών ή την κατάληψη του χωριού Χάντερ, εξαιτίας της δέσμευσής τους έναντι του πληθυσμού των Δρούζων», αναφέρεται σε δήλωση των ενόπλων δυνάμεων.

Δείτε βίντεο. Ηδη μεταφέρονται δυνάμεις

Οι κάτοικοι του Χάντερ είναι οι περισσότεροι Δρούζοι και το χωριό τους έγινε σήμερα το πρωί στόχος επίθεσης με παγιδευμένο αυτοκίνητο η οποία στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον εννέα ανθρώπους.

Από το παγιδευμένο αυτοκίνητο, στην εισβολή…Δείτε βίντεο από την έκρηξη που σκότωσε 9 και τραυμάτισε 23

pentapostagma.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Στρατός του Ισραήλ: «Εισβάλουμε στη Συρία με χερσαίες δυνάμεις» – Επίσημη ανακοίνωση!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: