Στόχευαν Αστυνομικό παρατηρητή της διμοιρίας και τραυμάτισαν την  δικιά τους  δικηγόρο!!
Στόχευαν Αστυνομικό παρατηρητή της διμοιρίας και τραυμάτισαν την  δικιά τους  δικηγόρο!!

Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. που δεν την σπαζόμαστε εδώ 100%

Στην εκτίμηση ότι σκοπούμενη πρόθεση των αντιεξουσιαστών ήταν ο βαρύτατος τραυματισμός Αστυνομικού, έχουν καταλήξει στο επιτελείο της ΕΛ.ΑΣ. ωστόσο η ψαρευτική φωτοβολίδα τραυμάτισε σοβαρά τη δικηγόρο που βρέθηκε στο σημείο τω επεισοδίων.

Σύμφωνα με Αξιωματικό της ΔΙΑΤ που βρέθηκε αυτόπτης μάρτυρας του τραυματισμού της δικηγόρου Αναστασίας Τσουκαλά και αντιπροεδρου του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας του Υπουργείου Προστασία του Πολίτη, βαθμοφόρος της διμοιρίας βρισκόταν μπροστά από τους υπόλοιπους συναδέλφους του ΔΙΑΤ/ΥΑΥ στη συμβολή της Ζαΐμη με την Κουντουριώτου και παρακολουθούσε τις κινήσεις των αντιεξουσιαστών οι οποίοι ενεργούσαν σε βάρος τους επιθέσεις με μολωτοφ και πέτρες.

Δίπλα στις Αστυνομικές δυνάμεις φωτορεπόρτερ και κρανοφόροι εκπρόσωποι του Τύπου. Ανάμεσά τους και η δικηγόρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος, Αναστασία Τσουκαλά.

Χωρίς να αντιληφθούν την κίνηση των αντιεξουσιαστών, η αστραπιαία ταχύτητα που εχει αναπτύξει η ψαρευτική φωτοβολίδα με πυροδότηση από πιστόλι (ή πυροσωλήνα) αφήνει στην πορεία που διαγράφει την πύρινη λάμψη της.

Δευτερόλεπτα αργότερα οι κραυγές πόνου της 50άχρονης δικηγόρου και η εικόνα της με τη φωτοβολίδα να φλέγεται καρφωμένη στο γόνατο της.

Άμεσα γίνεται σχετική ενημέρωση στο ΕΚΑΒ για την παραλαβή της τραυματισμένης γυναίκας από τη συμβολή των οδών στα Εξάρχεια. Ωστόσο οι αντιεξουσιαστές δεν επιτρέπουν την κίνηση του ασθενοφόρου για να παραλάβει την τραυματία ενώ στην περιοχή συνεχίζονται τα επεισόδια με μολωτοφ και πέτρες σε βάρος των Αστυνομικών στις διμοιρίες των ΜΑ

Σοβαρά τραυματίας η 50άχρονη, παραλαμβάνεται -τελικά – από το Ασθενοφόρο της ΕΛ.ΑΣ και μεταφέρει στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου και εισάγεται στο χειρουργείο. Η κατάσταση της 50άχρονης κρίνεται σοβαρή- σύμφωνα με πληροφορίες από το πηγές της Υγείας- ωστόσο δεν αντιμετωπίζει κίνδυνο ζωής. Απο policenet.gr....

ΥΓ φήμες λένε οτι τώρα ψάχνουν άλλη αριστερή κομμουνίστρια δικηγόρο να τους υπερασπιζεται με λυσσά και να λέει για "ανθρωπινά δικαίωμα" συνεχεία , εντωμεταξύ σε άλλη σοβαρή χώρα μη κομμουνιστική θα είχε γίνει χαμός, απο παραιτήσεις υπουργών έως συλλήψεις δεκάδων αναρχοκομμουνιστών με συνοπτικές διαδικασίες αφού πρώτα θα τους είχαν γαζώσει με πλαστικές σφαίρες οι "φασίστες" ,και για πλάκα βρίσκεις που μένουν, ειναι και troll στο ίντερνετ στο "ελεύθερο χρόνο τους" αφού κανένας δεν δουλεύει απο αυτούς ούτε τις καλές εποχές δούλευαν..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications