Στην εντατική παραμένει η δικηγόρος που τραυματίστηκε στα Εξάρχεια  απο αυτούς που υποστήριζε με μένος
Στην εντατική παραμένει η δικηγόρος που τραυματίστηκε στα Εξάρχεια  απο αυτούς που υποστήριζε με μένος- Σε κρίσιμη κατάσταση

Η Αναστασία Τσουκαλά, η δικηγόρος που τραυματίστηκε στα επεισόδια στα Εξάρχεια μετά την πορεία για το Πολυτεχνείο, παραμένει στη μονάδα εντατικής θεραπείας του «Ευαγγελισμού», σε κρίσιμη κατάσταση.

Η 55χρονη δικηγόρος, που τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι από φωτοβολίδα που εκτόξευσαν κουκουλοφόροι είναι διασωληνωμένη και σε καταστολή, ενώ αντιμετωπίζει σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα, εξαιτίας των χημικών που εισέπνευσε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων.

Η αναπληρώτρια καθηγήτρια εγκληματολογίας στο Πανεπιστήμιο Paris II θα υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση εντός της ημέρας, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

Το βράδυ της Παρασκευής, μόλις διακομίσθηκε στον «Ευαγγελισμό», είχε υποβληθεί σε εξάωρη ορθοπεδική και αγγειοχειρουργική επέμβαση, ενώ υπέστη μεγάλη απώλεια αίματος.

Αυτό που προβληματίζει τους γιατρούς είναι η χαμηλή πίεσή της, ενώ αποκλείουν να της χορηγηθεί εξιτήριο το επόμενο 24ωρο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications