19 Νοε 2017

Στην εντατική παραμένει η δικηγόρος που τραυματίστηκε στα Εξάρχεια απο αυτούς που υποστήριζε με μένος

Στην εντατική παραμένει η δικηγόρος που τραυματίστηκε στα Εξάρχεια  απο αυτούς που υποστήριζε με μένος- Σε κρίσιμη κατάσταση

Η Αναστασία Τσουκαλά, η δικηγόρος που τραυματίστηκε στα επεισόδια στα Εξάρχεια μετά την πορεία για το Πολυτεχνείο, παραμένει στη μονάδα εντατικής θεραπείας του «Ευαγγελισμού», σε κρίσιμη κατάσταση.

Η 55χρονη δικηγόρος, που τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι από φωτοβολίδα που εκτόξευσαν κουκουλοφόροι είναι διασωληνωμένη και σε καταστολή, ενώ αντιμετωπίζει σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα, εξαιτίας των χημικών που εισέπνευσε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων.

Η αναπληρώτρια καθηγήτρια εγκληματολογίας στο Πανεπιστήμιο Paris II θα υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση εντός της ημέρας, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

Το βράδυ της Παρασκευής, μόλις διακομίσθηκε στον «Ευαγγελισμό», είχε υποβληθεί σε εξάωρη ορθοπεδική και αγγειοχειρουργική επέμβαση, ενώ υπέστη μεγάλη απώλεια αίματος.

Αυτό που προβληματίζει τους γιατρούς είναι η χαμηλή πίεσή της, ενώ αποκλείουν να της χορηγηθεί εξιτήριο το επόμενο 24ωρο.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Στην εντατική παραμένει η δικηγόρος που τραυματίστηκε στα Εξάρχεια απο αυτούς που υποστήριζε με μένος
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications