Στηρίζει τον Σιλβέστερ Σταλόνε η πρώην σύζυγός του Μπριγκίτε Νίλσεν: «Είμαστε συνέχεια μαζί είναι αθώος»
Στηρίζει τον Σιλβέστερ Σταλόνε η πρώην σύζυγός του Μπριγκίτε Νίλσεν: «Είμαστε συνέχεια μαζί είναι αθώος»

Σε διάψευση των ισχυρισμών ότι ο Σιλβέστερ Σταλόνε παρενόχλησε σεξουαλικά 16χρονη κατά τη δεκαετία του ’80 προχώρησε η πρώην σύζυγός του, Μπριγκίτε Νίλσεν.

Ο «Σλάι» κατηγορείται ότι ζήτησε από 16χρονη να κάνει σeξ με τον ίδιο και τον σωματοφύλακά του Μάικ ντε Λούκα, στο Χίλτον στο Λας Βέγκας, τον Ιούλιο του 1986, ενόσω γυριζόταν η ταινία «Όλα για όλα»

Η Μπριγκίτε Νίλσεν, η οποία ήταν παντρεμένη με τον Σταλόνε από το 1985 έως το 1987 σε συνέντευξή της στο ΤMZ, υποστήριξε ότι ουδέποτε συνέβη κάτι τέτοιο καθώς ήταν μαζί όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ: Ο Σταλόνε και ο πρώην σωματοφύλακάς του κατηγορούνται ότι επιτέθηκαν σ@ξουαλικά σε μία 16χρονη κοπέλα

Σύμφωνα με την αναφορά, το περιστατικό έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Χίλτον του Λας Βέγκας κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Over the Top». Ο Σταλόνε μαζί με τον σωματοφύλακά του, Μάικλ Ντε Λούκα, φέρονται να επιτέθηκαν σ@ξουαλικά στην 16χρονη που έμενε, επίσης, στο ίδιο ξενοδοχείο.

Κατά την αναφορά η νεαρή κοπέλα γνωρίστηκε με τον 40χρονο τότε Σταλόνε μέσω του συμπρωταγωνιστή του στην ταινία, Ντέιβιντ Μέντενχολ. Με βάση τα λεγόμενά της, ο Σταλόνε της έδωσε αυτόγραφο και της είπε ότι έχει πολύ ωραίο σώμα.

Στη συνέχεια, μέσω του σωματοφύλακά του, της έδωσε το κλειδί του δωματίου του. Εκεί, λίγες ώρες αργότερα έκανε συναινετικό σ@ξ με τον Σταλόνε ενώ ο Ντε Λούκα ήταν στο μπάνιο. Έπειτα, όμως, όπως ισχυρίστηκε, ο Σταλόνε την ρώτησε αν είχε κάνει ποτέ σ@ξ με δύο άντρες παρτενέρ ταυτόχρονα και στη συνέχεια φέρεται να την ανάγκασε να κάνει στοματικό έρωτα στον σωματοφύλακά του.

Στην ίδια αναφορά επισημαίνεται πως ο Ντε Λούκα τη βίασε και ο Σταλόνε την ανάγκασε να του κάνει στοματικό έρωτα. Όταν οι δύο άντρες τελείωσαν, ο 71χρονος πλέον σταρ του Χόλιγουντ φέρεται να την απείλησε ότι «θα της σπάσει το κεφάλι» αν έλεγε τίποτα σε κανέναν με τους δυο άντρες μετά να ξεσπούν σε γέλια.

Ένας υπάλληλος του ξενοδοχείου που ενημερώθηκε για το περιστατικό από κάποιον φίλο του θύματος ειδοποίησε την αστυνομία. Η έφηβη τότε κοπέλα είπε στους αστυνομικούς ότι ένιωσε άβολα αλλά και τρομοκρατημένη όταν ο Σταλόνε έφερε τον Ντε Λούκα. Ωστόσο, δεν κατέθεσε μήνυση κατά κανενός από τους δύο καθώς, όπως ισχυρίστηκε, ένιωθε «ταπεινωμένη και εξευτελισμένη» και δεν ήθελε να δοθεί έκταση στο ζήτημα.

Το 2013 ο Ντε Λούκα σκοτώθηκε από αστυνομικούς στην Καλιφόρνια κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου. Το 1987, μία χρονιά μετά το περιστατικό που επισημαίνεται στην αναφορά, η ετεροθαλής αδερφή του Σταλόνε, Τόνι-Αν Φίλιτι έκανε μήνυση στον ηθοποιό για βιασμό, κατηγορία που ο Σταλόνε αρνήθηκε.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications