Απίστευτο σόου της Δούρου  για τις αποζημιώσεις των πλημμυροπαθών της Μάνδρας, και εκεί προπαγάνδα υπέρ ΣΥΡΙΖΑ  ΒΙΝΤΕΟ!
Απίστευτο σόου της Δούρου  για τις αποζημιώσεις των πλημμυροπαθών της Μάνδρας ΒΙΝΤΕΟ και εκεί προπαγάνδα υπέρ ΣΥΡΙΖΑ κάνει!

Από Τετάρτη θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την καταβολή των αποζημιώσεων στους πληγέντες της Μάνδρας, καθώς τα κλιμάκια των μηχανικών της Περιφέρειας Αττικής και του Στρατού ολοκληρώνουν την καταγραφή και τους έλεγχους των καταστροφών που υπέστησαν σε σπίτια και επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Δ. Αττικής Γιάννη Βασιλείου, αυτή τη στιγμή εξετάζεται, υπογράφεται και θα ανακοινωθεί άμεσα, ο ταχύτερος τρόπος διεκπεραίωσης της όλης διαδικασίας για την απονομή των 5.000 και 8.000 ευρώ.

Στο μεταξύ σε όλα τα ρέματα της Μάνδρας και της Νέας Περάμου – μπαζωμένα και μη – συνεχίζονται ασταμάτητα οι εργασίες διάνοιξης από οχήματα του Στρατού, της Περιφέρειας, των Δήμων και ιδιωτών. Εξαιτίας όμως των «βουνών» από φερτά υλικά που τα έχουν κυριολεκτικά επικαλύψει, απαιτείται χρόνος και λύσεις σε ερωτήματα που ανακύπτουν και «που ευτυχώς επιλύονται στο μεγαλύτερο μέρος τους άμεσα από τους μηχανικούς που επιβλέπουν τις εργασίες», σημειώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης, συμπληρώνοντας ότι «η επιχείρηση αυτή προχώρα καλά, ταχύτατα και συντονισμένα». Αυτά γράφουν στην ΣΥΡΙΖΟΕΡΤ υπονοώντας οτι όλα πάνε ρόλοι! η αλήθεια στο παρακάτω βιντεο! φυσικά η "κυρία " σε ένα σοβαρό κράτος δεν θα ηταν ελεύθερη καν.

Την απειλούν τάχα ακούστε τι λέει, και για όλα φταίνε οι προηγούμενοι αναφερόμενη στο 2014! παλιά γνωστή συνταγή! τι νόημα έχουν οι εκλογές τότε?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications