3 Νοε 2017

Σαρώνουν τα Πετράλωνα για το δολοφόνο της Δώρας

Σαρώνουν τα Πετράλωνα για το δολοφόνο της Δώρας

Στα Πετράλωνα αναζητούν τον δολοφόνο της Δώρας - Νέα στοιχεία στα χέρια της αστυνομίας.

Στα Πετράλωνα στρέφονται πλέον οι έρευνες της Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να εξιχνιαστεί η στυγερή δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη.

Με δεδομένο ότι το τελευταίο σήμα που εξέπεμψε το κινητό της ήταν στην περιοχή των Πετραλώνων και στη συνέχεια στην Ομόνοια, και μάλιστα από την ίδια κεραία, κάνει τους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής να εξετάζουν ένα βάσιμο σενάριο.

Εξετάζεται λοιπόν το ενδεχόμενο ο δράστης μετά τα Πετράλωνα, όπου ανιχνεύεται μέσω τηλεφώνου, να έκλεισε το κινητό στην Ομόνοια και στη συνέχεια να κατέφυγε σε κάποιο σπίτι στην πρώτη περιοχή, ώστε να χαθούν τα ίχνη του σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν να αναζητούν στοιχεία πόρτα πόρτα. Πλέον με βάση τα λιγοστά στοιχεία το κίνητρο φαίνεται να είναι η ληστεία με ενδεχόμενη σ@ξουαλική επίθεση.

Πηγή: newsbeast.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Σαρώνουν τα Πετράλωνα για το δολοφόνο της Δώρας
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: