Παπανδρέου: Το δικό μου comeback θα είναι η δικαίωση της Ελλάδας
Παπανδρέου: Το δικό μου comeback θα είναι η δικαίωση της Ελλάδας

«Το δικό μου comeback θα είναι η δικαίωση της Ελλάδας» απάντησε σχετικά με ενδεχόμενη επιστροφή του σε ηγετικό ρόλο, ο Γιώργος Παπανδρέου, προσθέτοντας πως στη διάρκεια της διακυβέρνησής του κλήθηκε να πάρει δύσκολες αποφάσεις.

Σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. αναγνώρισε πως πήρε δύσκολες αποφάσεις κατά την περίοδο της διακυβέρνησής του και πως τους είχε όλους απέναντί του, ενώ δεν έκρυψε και την πικρία του για τον Κώστα Καραμανλή.

«Δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί του», είπε, για να προσθέσει πως έχει τεράστιες ευθύνες.

«Άφησε μία Ελλάδα έτοιμη να χρεοκοπήσει», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Παπανδρέου έσπευσε να σημειώσει πως δε φταίνε για όλα τα μνημόνια, διαφορετικά «ας πετάγαμε την τρόικα στη θάλασσα και θα τελειώναμε», σχολιάζοντας ταυτόχρονα πως «Λεφτά θα υπήρχαν, εάν αλλάζαμε τη χώρα».

Σχετικά με τον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς, υποστήριξε πως η μεγάλη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη αρχηγού δείχνει πως οι πολίτες απαιτούν τη συνεργασία και την ενότητα και συνεχάρη τη Φώφη Γεννηματά για τη νίκη της, αλλά και τον Νίκο Ανδρουλάκη, τονίζοντας πως «αυτή είναι η παράταξη των μεγάλων αλλαγών για τη χώρα».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications