24 Νοε 2017

Πανικός στον Alpha: Θα βλέπουμε τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής και θα τραβάμε τα μαλλιά μας! ΒΙΝΤΕΟ

Πανικός στον Alpha: Θα βλέπουμε τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής και θα τραβάμε τα μαλλιά μας! ΒΙΝΤΕΟ

Μπορεί οι ψεύτες δημοσκόποι να παρουσιάζουν αλλοιωμένες έρευνες με πετσοκομμένα τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής και κόμματα και κανάλια να συνεχίζουν τον ανηλεή πόλεμο λάσπης κατά των Ελλήνων Εθνικιστών, αλλά τα ποσοστά δεν πέφτουν!

Αυτό ομολόγησε με οδυρμό το πάνελ της εκπομπής Alpha ρεπορτάζ, όπου Λώρα Ιωάννου και Ράνια Τζίμα έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου για την άνοδο της Χρυσής Αυγής.

Συγκεκριμένα, με αφορμή την θλιβερή εικόνα που έδειξαν οι πολικάντηδες στην Βουλή λίγες μέρες μετά την καταστροφή στην Μάνδρα, η δημοσιογράφος του Alpha επισήμανε πως το πολιτικό σύστημα "δεν βάζει μυαλό" και αυτό θα έχει τα γνωστά αποτελέσματα.

Το αποτέλεσμα της σήψης του πολιτικού συστήματος το εξέφρασε γλαφυρά η Ράνια Τζίμα λέγοντας: "Στις επόμενες εκλογές θα βλέπουμε τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής και θα πιάνουμε τα κεφάλια μας!"

Μπορεί συστημικοί δημοσιογράφοι και "συνταγματικό τόξο" να πάθουν εγκεφαλικό το βράδυ των εκλογών, η μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού όμως θα πανηγυρίζει μια ακόμη υπερήφανη Νίκη της Χρυσής Αυγής!

Τέλος, η εκτίμηση ότι το κλεφτοΠασόκ θα είναι τρίτο μόνο γέλιο προκαλεί. Πάλι θα πιάνουν τα κεφάλια τους οι αποσβολωμένοι δημοσιογράφοι...

xryshaygh.com

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Πανικός στον Alpha: Θα βλέπουμε τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής και θα τραβάμε τα μαλλιά μας! ΒΙΝΤΕΟ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications