Όταν ο νόμος Παρασκευόπουλου οπλίζει τα χέρια δολοφόνων!
Όταν ο νόμος Παρασκευόπουλου οπλίζει τα χέρια δολοφόνων!

Για να μην έχετε καμιά απορία για το νόμο Παρασκευόπουλου και τις… ευεργετικές για την Ελλάδα και το σωφρονιστικό σύστημα διατάξεις του, σας παραθέτουμε το… βιογραφικό του δολοφόνου του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Όπως αποκαλύπτεται, πριν από περίπου δέκα χρόνια ο τότε 22χρονος Αλβανός, καταδικάστηκε σε 25 χρόνια κάθειρξη κατά συγχώνευση για ληστείες αλλά και για δύο υποθέσεις βιασμού στην περιοχή του Γαλατσίου και της Χαλκίδας. Ο ίδιος, μαζί με τους τότε συνεργούς του, προσέγγιζε σταθμευμένα αυτοκίνητα μέσα στα οποία βρίσκονταν ζευγάρια. Στη συνέχεια βίαζε τις νεαρές γυναίκες που βρίσκονταν μέσα σε αυτά, λήστευε τα θύματά του και εξαφανιζόταν.

Το 2015 έχοντας εκτίσει το ένα τρίτο της ποινής του αποφυλακίζεται κάνοντας χρήση των ευνοϊκών διατάξεων του νόμου Παρασκευόπουλου. Προσέξτε. Ένας άνθρωπος που προσέγγιζε ζευγάρια και βίαζε τις γυναίκες πριν τους τα πάρει όλα.

Στη συνέχεια επιστρέφει πίσω στην Αλβανία, όμως δεν παραμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα, γιατί προφανώς εκεί δεν υπάρχει υπουργός Παρασκευόπουλος.

Ξαναμπαίνει παράνομα στη χώρα και συνεχίζει τη δράση του.Αυτή τη φορά πέφτει και πάλι στα χέρια της αστυνομίας. Συλλαμβάνεται για 12 κλοπές και σχηματίζεται σε βάρος του δικογραφία. Σύμφωνα με τον τότε συνήγορό του Γιάννη Γλύκα, ο 32χρονος αθωώνεται για τις εννέα από αυτές αλλά καταδικάζεται σε φυλάκιση για τις υπόλοιπες τρεις.

Έχει καμιά σημασία. Τι 12 τι 3 ο τύπος είναι κατά συρροή ληστής, πέρα από βιαστής. Και πάλι, όμως, δεν μένει στη φυλακή για πολύ. Τον περασμένο Σεπτέμβριο παίρνει άδεια από τις αγροτικές φυλακές Κασσάνδρας, δεν επιστρέφει ποτέ πίσω και στις 12 Οκτωβρίου, μαζί με ένα ομοεθνή του που αναζητείται και οι αστυνομικοί γνωρίζουν την ταυτότητά του, κλείνει το μοιραίο ραντεβού με τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο.

Προσέξτε κύριε Παρασκευόπουλε που είστε και καθηγητής Πανεπιστημίου. Έχουμε ένα εγκληματικό σκουπίδι το οποίο πριν γίνει εκτελεστής έναντι αμοιβής, έχει βιάσει άγνωστο πόσες γυναίκες κι έχει κάνει ένα σωρό ληστείες. Έχει καταδικαστεί σε πολυετείς καθείρξεις αλλά έχει βγει έξω λόγω των ευνοϊκών διατάξεων. Και στο τέλος για μερικά χιλιάρικα δολοφονεί έναν δικηγόρο. Έναν δικηγόρο που τυχαίνει να είναι… δεξιός γιατί αν ήταν αριστερός θα είχαν σηκωθεί και οι πέτρες.

Για πείτε μας λοιπόν κύριοι που κόπτεστε για την αποσυμφόρηση των φυλακών. Έπρεπε να βγει ένας καθ’ έξιν εγκληματίας από τη φυλακή για να αδειάσουν τα κελιά ή έπρεπε να βγει κάνας κακομοίρης που είναι μέσα για πολύ λιγότερα εγκλήματα κι όχι τέτοιας κλίμακας; Και καλά. Αυτοί που ο κ. Παρασκευόπουλος όρισε ως επιτροπή για να ελέγχουν τις προϋποθέσεις αποφυλάκισης, δεν τον είδαν; Δεν μπορούν να καταλάβουν αν ένας Αλβανός βιαστής και ληστής έχει μετανιώσει και θα γίνει χρήσιμο μέλος της κοινωνίας; Αν ήταν η γυναίκα, η μάνα ή η κόρη κάποιου από αυτούς ή του ίδιου του υπουργού τι θα έλεγαν τώρα που ο τύπος αναβαθμίστηκε σε δολοφόνο;

Να περιμένουμε άραγε να κάνει ξανά χρήση των ευεργετικών διατάξεων του νόμου ο Αλβανός και να τον ξαναδούμε ελεύθερο να προσφέρει κοινωνικό έργο;
Αιδώς Αργείοι…

antinews.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications