9 Νοε 2017

ΟΙ VEGAS ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

ΟΙ VEGAS ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Το MLO Strongman Champions League, το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς για την Κορινθία, δεν μπορούσε να μην συνοδεύεται και από το μεγαλύτερο καλλιτεχνικό γεγονός της χρονιάς

Και κάπως έτσι, η αυλαία των παράλληλων εκδηλώσεων για τον μεγάλο ημιτελικό που θα γίνει το Σάββατο το μεσημέρι, θα σηκωθεί την Παρασκευή το βράδυ στην μεγάλη συναυλία με τους VEGAS, ένα από τα πιο γνωστά εναλλακτικά, ελληνικά, μουσικά συγκροτήματα.

Δημιουργήθηκαν το 2009 και το αστέρι Βέγας, που ανήκει στον αστερισμό τηςχ Λύρας, αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για το όνομά τους. Την ίδια χρονιά κυκλοφόρησε το πρώτο ομότιτλο album και τα δύο singles με τίτλο "Τους πονάει" και "Ήρθε η Στιγμή" τα οποία έγιναν επιτυχίες. Η ανέλιξή τους ήταν τόσο γρήγορη ώστε το 2010, ένα χρόνο μετά την δημιουργία τους, επιλέχτηκαν για να ανοίξουν τη συναυλία της Ριάνα στην Αθηνα. Φέτος, η επιτυχία συνεχίζεται με το τραγούδι πιο_δυνατά .

Σας περιμένουμε, λοιπόν, την Παρασκευή στον πεζόδρομο της Εθνικής Αντιστάσεως, στις 8.00 το βράδυ, για μια συναυλία που θα σας σηκώσει στον αέρα με επιτυχίες των VEGAS, αλλά και με τα πιο δυνατά κομμάτια που δεν λείπουν ποτέ από τις playlists κανενός dj!

Με πλούσιο ρεπερτόριο και το σύνθημα "Bέεεεεγκαςςςς...", το σήμα κατατεθέν του Zeraw είναι σίγουρο ότι το κέφι θα ανέβει μεταφέροντας το απαραίτητο μυσταγωγικό mood ενός club στο κέντρο της πόλης!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

ΟΙ VEGAS ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

Αυτή η ασυναρτησία το μόνο που κάνει είναι να προσφέρει πόνο στα αυτιά και δυσαρμονία. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται διαφήμιση ένα πολυφυλετικό συγκρότημα και μάλιστα από εθνικοσοσιαλιστική ιστοσελίδα.

+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: