17 Νοε 2017

Συγκλονιστικό μήνυμα αποσπασμένου Αστυνομικού στη Μοριά της Λέσβου: «Ζητιανεύω δανεικά για να επιβιώσω»

Συγκλονιστικό μήνυμα αποσπασμένου Αστυνομικού στη Μοριά της Λέσβου: «Ζητιανεύω δανεικά για να επιβιώσω»

Το αναρτώ χωρις σχολιασμό.δεν χρειάζεται άλλωστε γιατί ο αστυνομικός περιγράφει ακριβώς τις δραματικές στιγμές που ζουν κι άλλοι συνάδελφοί του που έχουν οικογένειες και παιδιά ...την ίδια ώρα που οι ανευθυνοϋπεύθυνοι κυβερνώντες κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν.

- .Άλλη μια μέρα πέρασε ελπίζοντας οτι η ηγεσία μου θα εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της τοσο σε έμενα οσο και σε αρκετούς άλλους που ορκίστηκαν πίστη στους νομούς και το σύνταγμα της πατρίδας.

Η ηγεσία η οποία με έστειλε στη Μοριά της Λέσβου (με την συγκατάθεση μου βεβαία) ώστε να βοηθήσω στην αντιμετώπιση του σύγχρονου δράματος των μεταναστευτικων ροών.

Δε θυμάμαι πότε να μην ειμαι συνεπής στις υποχρεώσεις μου που απορρέουν απο το καθήκον μου να υπηρετώ τους νομούς της συντεταγμενης πολιτείας ούτε και πότε σε τυχόν παραλείψεις μου έστω και ελάχιστες να μην ελέγχθηκα γι αυτο.

Άλλωστε η υπηρεσιακή μου επάρκεια και ο ζήλος να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στο πολίτη ηταν κατι που με έκανε παντα υπερήφανο. Δε νιώθω την ίδια υπερηφάνεια να φεύγω στα κλεφτά για να πάω στην εργασία μου μη με δει ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου που ζω και δε μπορώ να πληρώσω.

Δεν αισθάνομαι επίσης το ίδιο υπερήφανος να στερώ χρήματα απο την οικογένεια μου χρεώνοντας πιστωτικές κάρτες ώστε να μπορέσω να πάρω τα απαραίτητα για τη διατροφή και διαμονή μου στη Λέσβο. Ούτε νιώθω υπερηφάνεια να ζητιανεύω δανεικά για ενα καφέ η οτιδήποτε αναγκαίο μικροέξοδο.

Δυστυχώς και αυτη η μέρα πέρασε χωρις καμια απάντηση και φυσικά χωρις κανένα αποτέλεσμα όσον άφορα την εφαρμογή του σχετικού νομοθετικού πλαισίου που ορίζει τις οικονομικές αποζημειωσεις των μετακινήσεων_αποσπάσεων .

Άλλη μια νύχτα εργασίας θα αρχίσει οπού θα πρέπει να ειμαι σε ετοιμότητα και εγρήγορση οπως ορίζουν οι νομοί και οι κανονισμοί της ΕΛ.ΑΣ αλλα και η συνείδηση μου.

ΕΝΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ.

Υ.Γ Αν αναρωτηθούν κάποιοι γιατι ήρθα και παρέμεινα ειναι γιατι στα 50 μου δε μπορώ να γίνω κλεφτής ούτε απατεώνας και τα οικονομικά προβλήματα με ανάγκασαν να σκεφτώ και αυτη τη μικρη οικονομική βοηθεια ώστε να αντεπεξέλθω.

eglimatikotita

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Συγκλονιστικό μήνυμα αποσπασμένου Αστυνομικού στη Μοριά της Λέσβου: «Ζητιανεύω δανεικά για να επιβιώσω»
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications