14 Νοε 2017

Κούρδοι ανατινάζουν τεθωρακισμένο όχημα «Κόμπρα» του τουρκικού Στρατού – (βίντεο)

Κούρδοι ανατινάζουν τεθωρακισμένο όχημα «Κόμπρα» του τουρκικού Στρατού –  (βίντεο)

Κούρδοι ανατινάζουν θωρακισμένο όχημα του τουρκικού Στρατού τύπου «Κόμπρα» έχοντας τοποθετήσει νάρκες στο δρόμο απ’ όπου περνούσε. Στο βίντεο που μετέδωσε το κανάλι Gerilla TV φαίνεται πως δεν μένει τίποτα όριο και οι Τούρκοι στρατιώτες τρέχουν πανικόβλητοι να σωθούν.

Εκείνο που διακρίνεται επίσης είναι πώς από το συγκεκριμένο σημείο έχει περάσει προηγουμένως περίπολος του τουρκικού Στρατού με πεζούς άνδρες και σκύλους προκειμένου να ανιχνεύσει αν υπάρχουν τοποθετημένα εκρηκτικά. Κι αυτό γιατί, όπως επίσης διακρίνεται, το «Κόμπρα» συνοδεύει νταλίκα η οποία προφανώς μεταφέρει όπλα και πυρομαχικά.

Η περίπολος δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό και όταν πήγε να περάσει το όχημα τότε η έκρηξη διέλυσε τα πάντα. Λαμαρίνες και ανθρώπινα μέλη εκτοξεύονται στον αέρα. Όπως μάλιστα φαίνεται από τη λήψη του βίντεο τα εκρηκτικά έχουν τοποθετηθεί σε αγωγό ομβρίων υδάτων. Κάτι που θα έπρεπε να πονηρέψει τους Τούρκους, οι οποίοι όμως άρχισαν να τρέχουν όταν έγινε η έκρηξη.

Το περιστατικό συνέβη στις 8 Νοεμβρίου στην επαρχία Σιλόπη του νομού Σιρνάκ. Εκεί όπου οι Τούρκοι έχουν χάσει πολλούς στρατιώτες και οχήματα.

Μετά την έκρηξη οι Κούρδοι έγραψαν : «Οι δυνάμεις μας στα πλαίσια της κίνησης Μάρτυρα Σερντέμ και Μάρτυρα Νουντέμ, στις 07:30 της 8/11 πραγματοποίησαν δράση-σαμποτάζ σε θωρακισμένο όχημα τύπου Κόμπρα που είχε ξεκινήσει από το φυλάκιο Γκίτε της επαρχίας Σιλόπης-νομού Σιρνάκ και κατευθυνόταν προς την περιοχή Γκιργιαρές. Στην δράση αυτή το θωρακισμένο όχημα καταστράφηκε εξολοκλήρου, ενώ δεν έγινε δυνατό να διαπιστωθεί ο αριθμό των νεκρών ή τραυματιών στρατιωτών».

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Κούρδοι ανατινάζουν τεθωρακισμένο όχημα «Κόμπρα» του τουρκικού Στρατού – (βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: