Ο αριστερός  Δάντης με τηλεθεάτρια: Καλύτερα να πεθάνεις άμα σκέφτεσαι έτσι για το ομοφυλόφιλο παιδί σου!!!
Έξαλλος ο Δάντης με τηλεθεάτρια: Καλύτερα να πεθάνεις άμα σκέφτεσαι έτσι για το ομοφυλόφιλο παιδί σου!!!

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ήταν την Κυριακή ο Χρήστος Δάντης, ο οποίος μίλησε για τις διαδικτυακές επιθέσεις που δέχθηκε όταν εξέφρασε τη γνώμη του για το σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών.

«Οταν είπα την άποψή μου για το σύμφωνο συμβίωσης, έπεσαν να με φάνε. Απειλητικά μηνύματα πολλά κλασική υποκρισία αριστερών . Ένα καλοκαίρι ολόκληρο με τόσους Σύρους πνιγμένους, μια καμπάνα σε μια εκκλησία δεν είχε χτυπήσει πένθιμα και ξαφνικά, όταν ψηφίστηκε το σύμφωνο συμβίωσης άρχισαν όλες να χτυπούν.

Το θεώρησα υποκριτικό. Δεν μπορούσα να μην το ξεφωνίσω αυτό! Είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι ο καθένας μπορεί να είναι ό,τι θέλει. Υπάρχουν φανατικοί,και εδώ αρχίζει το θέατρο υποκρισίας : αυτοί που κάνουν στα μπράτσα τους τατουάζ με αρχαίες ελληνικές ρήσεις και είναι ανορθόγραφες» εδώ θέλει να πει οτι ηταν της Χ.Α και σύμφωνα με το μασονικό δόγμα όσοι δεν ακολουθούν την μασονία ειναι ηλίθιοι και κατώτεροι ενώ ειναι ακριβώς το αντίθετο! και ιστορικά αν το πάρεις όλοι οι εφευρέτες και αληθινοί επιστήμονες ηταν κατα των Εβραίων! "αντισημίτες" , η επιστημονική πρόοδο δεν ήρθε απο κομμουνιστες αριστερούς και όμβριους!! αλλα απο "φασίστες" σύμφωνα με αυτούς Ευρωπαίους ! μην αναφέρουμε τα θαύματα τεχνολογίας των Εθνικοσοσιαλιστών (ναζι), μερικοί "φασίστες": Γκιόλβας, Τέσλα Μαρκόνι, Βέρνερ φον Μπράουν(φανατικός ναζιστής)Γερμανός εφευρέτης Nicolaus August Ottο επινόησε την μηχανή εσωτερικής καύσεως.κτλ κτλ .

Δηλαδή ο Δάντης είπε "καλύτερα να πεθάνεις αν διαφωνείς μαζί μου". Κάτι ανάλογο με αυτό που έλεγε και ο Κουφοντίνας για τα θύματά του. Όσοι δεν ειναι με τους κομμουνιστές θάνατος! τα ίδια έλεγαν το 1940! ΥΓ: Το να ακούς για ρατσισμό απο τους μεγαλύτερους ρατσιστές που λένε θάνατο στους φασίστες μονο γελοίο προκαλεί στους σκεπτόμενους, πολλοι το έχουν ακούσει ελάχιστοι έχουν καταλάβει τι εννοούν με τον όρο "φασίστες" εκτός οτι αυτη η λέξη σημαίνει εθνικιστές στα Ιταλικά,και ακούς να μιλάνε για ηλιθιότητα οι αριστεροί, οι χρήσιμοι ηλίθιοι όλως των εποχών !

Ο ορισμός του ηλίθιου είναι αυτός που με τις ενέργειές του προκαλεί ζημιά σε κάποιον άλλο λόγο μειωμένης νοημοσύνης η λόγο οτι ειναι κουτοπόνηρος , αλλά παράλληλα δεν πετυχαίνει κάποιο πλεονέκτημα για τον εαυτό του, ή ακόμα υφίσταται ζημιά και ο ίδιος, στα νησιά που καταψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και τώρα πνίγονται στους λαθρο θα βρείτε πολλούς τέτοιους,νόμιζαν οτι όλοι λαθρο θα πάνε στην "κακή Γερμανία" που δηθεν επιβαλει μετρά,άσχετα που δεν υφίσταται η Γερμανία ως κράτος και ειναι υπό κατοχή απο το 1945 επίσημα έως το 2099! τι σημαίνει αυτο? οτι επι χρονιά κοροϊδεύουν όλα τα ΜΜΕ!

Ομοφυλόφιλοι? ομοφυλόφιλοι ηταν μονο οι Οβριοί στο γένος!(στην πρόσφατη ιστορια θα βρείτε πολλούς πχ: Βελουχιώτης,Φιντέλ Κάστρο Κεμάλ Ατατούρκ ) αλλα έχει αλλες προεκτάσεις το θέμα ! καταρχήν έχουμε την ύπουλη επιρροή στην ψυχολογία απο τον Οβριό Σίγκμουντ Φρόυντ,μετα το βάφτισαν διαφορετικότητα και φυσιολογικό! αν εξαιρέσουμε ελάχιστες περιπτώσεις που έχει γίνει "μπέρδεμα" ίσως, όλες οι αλλες αφορούν κάτι άλλο με 2 προεκτάσεις και δεν ειναι καθόλου κάλο . ΥΓ η μια φαίνεται με ειδική εξέταση ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications