10 Νοε 2017

Έσφαξε καθηγητή του, έβγαλε selfie και αυτοκτόνησε με ηλεκτρικό τροχό

Έσφαξε καθηγητή του, έβγαλε selfie και αυτοκτόνησε με ηλεκτρικό τροχό

Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη στη Ρωσία μετά την άγρια δολοφονία λέκτορα από φοιτητή που αυτοκτόνησε. Το έκανε ως μέρος παραλλαγής του παιχνιδιού θανάτου Μπλε Φάλαινα.

Ο 18χρονος Andrey Emelyannikov έκοψε τον λαιμό του καθηγητή του σε κολλέγιο στη Μόσχα, έβγαλε selfie με το πτώμα και αυτοκτόνησε με ηλεκτρικό τροχό.

Οι αξιωματικοί της αστυνομίας φοβούνται ότι το άγριο έγκλημα και η αυτοκτονία του 18χρονου μπορεί να συνδέονται με το διαδικτυακό παιχνίδι θανάτου Μπλε Φάλαινα.

Ο Andrey Emelyannikov βρέθηκε σε μια λίμνη αίματος μετά τη δολοφονία του 44χρονου λέκτορα Sergei Danilov και πατέρα 3 παιδιών.

Παιχνίδι πίσω από το φριχτό έγκλημα Στις ανατριχιαστικές φωτογραφίες από το σημείο φαίνεται λίμνη αίματος δίπλα στα πτώματα του φοιτητή που ήταν παθιασμένος με τα παιχνίδια ηλεκτρονικών υπολογιστών και του λέκτορα.

Οι αρχές συνδέουν τη δολοφονία και αυτοκτονία με μια παραλλαγή του παιχνιδιού Μπλε Φάλαινα. Ένα παιχνίδι στο ίντερνετ που σπρώχνει ευάλωτους και καταθλιπτικούς νέους να βάλουν τέλος στη ζωή τους.

Η θεωρία του παιχνιδιού είναι η κύρια εκδοχή των αστυνομικών. Δεν έχουν δώσει περισσότερες λεπτομέρειες στη δημοσιότητα και ενώ συνεχίζονται οι έρευνες.

Το φονικό έγινε κατά τη διάρκεια διαλείμματος των μαθημάτων. Ο φοιτητής πλησίασε τον καθηγητή και τον μαχαίρωσε από πίσω με μαχαίρι στον λαιμό. Μετά έβγαλε selfies με το πτώμα και αυτοκτόνησε με ηλεκτρικό τροχό.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Έσφαξε καθηγητή του, έβγαλε selfie και αυτοκτόνησε με ηλεκτρικό τροχό
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: