16 Νοε 2017

Ελλάς: Η χώρα της παράνοιας - Τα λένε ΔΗΜΟΣΙΑ και κανείς δεν ξεσηκώνεται (ΒΙΝΤΕΟ)

Ελλάς: Η χώρα της παράνοιας - Τα λένε ΔΗΜΟΣΙΑ και κανείς δεν ξεσηκώνεται (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην Ελλάδα του 2017 και της πρώτης φοράς αριστεράς, με τους Έλληνες πολίτες να φέρονται σαν...υπνωτισμένοι, μη αντιδρώντας στα γεγονότα που συμβαίνουν.

Του Άρη Δημόπουλου

Μπορεί οι περισσότεροι να περιμένουν...τα ψίχουλα του κοινωνικού μερίσματος, άλλοι ίσως ακόμη και την περιβόητη ανάπτυξη, ωστόσο είναι τρομερό το θράσος των κυβερνώντων ομολογώντας την κατάρρευση της μεσαίας τάξης στην Ελλάδα.

Μετά τις εξοργιστικές δηλώσεις "μετάνοιας" του Ευκλείδη Τσακαλώτου αλλά και τους πανηγυρισμούς Τσίπρα, στελέχη της κυβέρνησης επιστρέφουν αναφερόμενα στην υπερφορολόγηση των Ελλήνων πολιτών.

Σε ένα απίστευτο κρεσέντο πολιτικού παραληρήματος, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης, υποστήριξε πως ναι μεν η κυβέρνηση υπεροφορολογεί την κοινωνία, ωστόσο τα μέτρα αυτά θα τα πάρει πολύ σύντομα πίσω!

Οι παρακάτω δηλώσεις που παρακολουθήσατε θυμίζουν την παρομοίωση του πνιγμένου που του πετάει "σωσίβιο" εκείνος που ευθύνεται για τον πνιγμό του! Αυτή είναι η κατάσταση στην Ελλάδα της πρώτης φοράς αριστεράς και τίθεται κάπου εδώ το μεγάλο ερώτημα:

Αν τυχόν άλλη πολιτική δύναμη κυβερνούσε αυτόν τον τόπο, με ανάλογες δηλώσεις σαν και αυτές του κ.Χουλιαράκη, ποιες θα ήταν οι αντιδράσεις;

Μην τρέχει πολύ μακρυά το μυαλό σας. Να σας θυμίζουμε τους..."εξαφανισμένους" πλέον «Αγανακτισμένους» με τις κατσαρόλες και τις δεκάδες ογκώδεις διαδηλώσεις.

Που είναι τώρα όλοι εκείνοι να διαμαρτυρηθούν για την σωρεία "αριστερών μέτρων" λιτότητας;

www.el

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Ελλάς: Η χώρα της παράνοιας - Τα λένε ΔΗΜΟΣΙΑ και κανείς δεν ξεσηκώνεται (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: