Δείτε πως έγινε 19χρονη Ιρανή που ήθελε να μοιάσει με την Αντζελίνα Τζολί

Το λάθος σε πολλούς ανθρώπους που προσπαθούν να μοιάσουν σε κάποια ''πρότυπα'' που η ''βιομηχανία του θεάματος'' συντηρεί.Και η φύση στις περισότερες των περιπτώσεων τιμωρεί..Όπως αυτή την νεαρή Ιρανή που μοιάζει με εξωγήινο ζόμπι...

Πραγματικά αγνώριστη έχει γίνει μια νεαρή γυναίκα από την Τεχεράνη του Ιράν καθώς είναι παθιασμένη με την διάσημη ηθοποιό Αντζελίνα Τζολί και έχει αποφασίσει με κάθε κόστος να της μοιάσει.

Ωστόσο, χάρη στην εμμονή της με τις πλαστικές επεμβάσεις και τις αμφιλεγόμενες πρακτικές που χρησιμοποίησε για να πετύχει τον στόχο της, η Σαχάρ Ταμπάρ έχει αποκτήσει πλέον μια αρκετά αλλόκοτη εμφάνιση, που θυμίζει λιγότερο την λαμπερή σταρ και περισσότερο... κομπάρσο από το Walking Dead.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Sud Info, η 19χρονη Ιρανή, που λατρεύει σε παθολογικό βαθμό την Αντζελίνα Τζολί, υποβλήθηκε σε 50 πλαστικές επεμβάσεις μέσα σε λίγους μήνες προκειμένου να μοιάσει στο είδωλό της. Επίσης, πιστεύεται ότι το ίδιο διάστημα ακολούθησε μια ακραία δίαιτα, προκειμένου να φτάσει τα 40 κιλά βάρος και να αποκτήσει την αποστεωμένη φιγούρα της διάσημης ηθοποιού.

Παρά το αρκετά παράξενο παρουσιαστικό της, η Σαχάρ δηλώνει ικανοποιημένη με τα αποτελέσματα των πλαστικών επεμβάσεων και δηλώνει αποφασισμένη να συνεχίσει την μεταμόρφωσή της μέχρι να γίνει ίδια η Τζολί.

Αν και η ιδιόμορφη εμφάνισή της έχει «χαρίσει» πάνω από 300.000 ακόλουθους στο Instagram, αρκετοί χρήστες των social media δεν της «χαρίζονται» και σχολιάζουν ιδιαίτερα αρνητικά τις αλλαγές της εμφάνισής της.

Πολλοί μάλιστα από αυτούς επισημαίνουν την ομοιότητά της με ζόμπι, υπογραμμίζοντας ότι οι λευκοί φακοί επαφής και το σκοτεινό μακιγιάζ δεν... βοηθούν την κατάσταση. Υπάρχουν βέβαια και πολλά σχόλια χρηστών που εκφράζουν ανησυχία για τη σωματική και ψυχική υγεία της κοπέλας, καλώντας τους γονείς της και τους φίλους της παρέμβουν για να σταματήσουν την αυτοκαταστροφική της πορεία.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications