ΤΟ ΑΛΛΟ ΗΤΑΝ ΜΟΝΤΑΖ... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΟΣ - ΒΙΝΤΕΟ
ΤΟ ΑΛΛΟ ΗΤΑΝ ΜΟΝΤΑΖ... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΟΣ - ΒΙΝΤΕΟ

Ήταν 21 Μαρτίου του 2014, όταν Αλέξης Τσίπρας κατηγορούσε τον τότε πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για την απόφασή του να δώσει μονομερώς-χωρίς προηγούμενη συνεννόηση με τους δανειστές- σε ένστολους και χαμηλοσυνταξιούχους «κοινωνικό μέρισμα» του πλεονάσματος, γνωρίζοντας ότι η χώρα πηγαίνει ολοταχώς προς εκλογές.

Έλεγε τότε ο Αλέξης Τσίπρας, σε ομιλία του στα Ιωάννινα: «… Θεωρούμε πράξη ντροπής, πράξη καταισχύνης, πράξη ταπείνωσης του κάθε πολίτη αυτής της χώρας:

Από τη μια να αρπάζουν το ψωμί από το τραπέζι εκατομμυρίων ανθρώπων.Και από την άλλη να τους πετούν κάποια ψίχουλα, για να εξαγοράσουν όπως φαντάζονται τη στήριξή τους στην ίδια πολιτική που τους έκλεψε το ψωμί κι έχει σκοπό να τους κλέψει και το τραπέζι και τις καρέκλες και το σπίτι.

Αν αυτό δεν είναι ο απόλυτος πολιτικός ξεπεσμός τότε οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους.Πρόκειται για μια πράξη βαθιά ανήθικη, που δείχνει το φόβο τους μπροστά στις κάλπες. Αλλά και για μια πράξη που δείχνει όχι μόνο πόσο περιφρονούν τον ελληνικό λαό, αλλά και πόσο υποτιμούν την αξιοπρέπεια και την οργή του.

Όσα ξέχασε να πει ο Τσίπρας στο διάγγελμά του για το μοίρασμα πλεονάσματος:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications