29 Νοε 2017

H ιστορία με τον παντρεμένο Κρητικό που κάνει το γύρο του διαδικτύου! Χάνει το κοινωνικό μέρισμα λόγω της… Ουκρανής ερωμένης του!

H ιστορία με τον παντρεμένο Κρητικό που κάνει το γύρο του διαδικτύου! Χάνει το κοινωνικό μέρισμα λόγω της… Ουκρανής ερωμένης του!

Κι όμως, ο λόγος που ένας παντρεμένος άνδρας από την Κρήτη χάνει το κοινωνικό μέρισμα, είναι η… ερωμένη του!

Η τραγελαφική ιστορία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Οι λόγοι για τους οποίους πολλοί συμπολίτες μας χάνουν το κοινωνικό μέρισμα είναι πολλοί. Εισοδηματικά κριτήρια, ακίνητα, φόρος πολυτελείας…

Ένας άνδρας από την Κρήτη, ωστόσο, έχασε το κοινωνικό μέρισμα επειδή παραβίασε την… έκτη εντολή! Ου μοιχεύσεις αλλιώς κοινωνικό μέρισμα… γιοκ!

Η ροζ ιστορία έχει αναστατώσει την τοπική κοινωνία.

Και φυσικά απειλεί την οικογενειακή γαλήνη ενός ζευγαριού σε μεγάλη πόλη της Κρήτης. Το παράδοξο, ωστόσο, είναι πως η αποκάλυψη δεν έγινε από κάποιον… ντετέκτιβ αλλά από τον λογιστή! Ο οποίος με ανάρτησή του εμφανίζεται αγανακτισμένος, διότι βρέθηκε από το πουθενά υπόλογος για… πλάτες σε εξωσυζυγική σχέση! Χάνει το κοινωνικό μέρισμα για το… ου μοιχεύσεις!

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Ο συγκεκριμένος άνδρας, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, διατηρούσε σχέση με μια γυναίκα από την Ουκρανία.

Προκειμένου εκείνη να κάνει φορολογική δήλωση, την πήγε στον λογιστή του προκειμένου αυτός να την δηλώσει ως φιλοξενούμενη στο σπίτι. Έτσι, η νεαρή γυναίκα, απόκτησε κλειδάριθμο και έκανε φορολογική δήλωση.

Η σύζυγος φυσικά και δεν ήξερε για όλα αυτά και κάπως έτσι ο λογιστής βρέθηκε… κατηγορούμενος για την ύπαρξη μίας Ουκρανής «φιλοξενούμενης» μέσα στο σπίτι του ζευγαριού! Την οποία, σύμφωνα με τον λογιστή, ο ίδιος ο σύζυγος δήλωσε ως φιλοξενούμενη με αποτέλεσμα να μην δικαιούται κοινωνικό μέρισμα! Το τι ακριβώς συνέβη, αποκαλύπτει ο ίδιος ο λογιστής με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.

Στην οποία, μάλιστα, καλεί τον πελάτη του να ζητήσει συγνώμη, χωρίς να μένει μόνο εκεί! Επιπρόσθετα τον προειδοποιεί με δημοσιοποίηση υλικού από κάμερες που δείχνει τον κύριο μετά της ερωμένης να μπαίνουν στο γραφείο του και να «τακτοποιούν» τις υποθέσεις τους!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

H ιστορία με τον παντρεμένο Κρητικό που κάνει το γύρο του διαδικτύου! Χάνει το κοινωνικό μέρισμα λόγω της… Ουκρανής ερωμένης του!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: