10 Νοε 2017

Εικόνες ντροπής...Τοξικομανείς έχουν «καταλάβει» την ΑΣΟΕΕ

Εικόνες ντροπής...Τοξικομανείς έχουν «καταλάβει» την ΑΣΟΕΕ

Σκληρές εικόνες κατέγραψε η κάμερα του ΑΝΤ1 μέσα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Χρήστες ναρκωτικών έχουν βρει καταφύγιο στο χώρο, μετατρέποντας σε εφιάλτη την καθημερινότητα για φοιτητές και ακαδημαϊκούς.

Πολλά από αυτά τα άτομα, λένε όσοι ζουν αυτήν την καθημερινότητα, εκδηλώνουν επιθετική συμπεριφορά.

Η Σύγκλητος εκπέμπει σήμα κινδύνου. Η διοίκηση του Οικονομικού Πανεπιστημίου τονίζει ότι έχει επανειλημμένως απευθυνθεί στους αρμόδιος φορείς της πολιτείας για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα, αλλά δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση.

Δείτε το βίντεο:

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Εικόνες ντροπής...Τοξικομανείς έχουν «καταλάβει» την ΑΣΟΕΕ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

τι να πεις εδω .... ειναι λεπτο ζητημα . η πολιτεια καλο ειναι να παρει χρηματα απο την ευρωπαικη εννωση και να πανε σε καλο σκοπο πλεων να ξεκινησουν καμπανιες για τα ναρκωτικα και ιδικά ιδριματα ... αλλου τα ριχνουν τα λεφτα ομως .. στα σοβαρα προβληματα οχι , μονο εκει που υπαρχει οφελος .. ας μεινουν και λιγο πισω οι κακομοιριδες μεταναστες μας ,και ας βοηθησουμε και λιγο τους ντοπιους με αυτα τα ευρωπ[αικα κονδύλια .. μια μάστιγα του αιωνα και βλαιπω οτι δεν γινεται τιποτα εδω και χρονια .. ...

+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: