Απίστευτο βίντεο: Πακιστανοί μπέρδεψαν με χρυσαυγίτες οπαδούς του ΠΑΟΚ και το... πλήρωσαν με άγριο ξύλο και διώξιμο από την Ομόνοια.
Απίστευτο βίντεο: Πακιστανοί μπέρδεψαν με χρυσαυγίτες οπαδούς του ΠΑΟΚ και το... πλήρωσαν με άγριο ξύλο και διώξιμο από την Ομόνοια.

Οπαδοί του ΠΑΟΚ έπαιξαν άγριο ξύλο με πακιστανούς και τους έδιωξαν από το κέντρο της Αθήνας!!

Σοβαρά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας το μεσημέρι της Κυριακής.

Συμπλοκές ξέσπασαν στο κέντρο της Αθήνας νωρίς το μεσημέρι μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ που κατευθύνονταν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και Πακιστανούς που πραγματοποιούσαν πορεία για να γιόρτασουν τα γενέθλια του Μωάμεθ!!

Πρωταγωνιστές ήταν οπαδοί του ΠΑΟΚ, που κατευθύνονταν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης για το ματς με τον Πανιώνιο και Πακιστανοί, οι οποίοι πραγματοποιούσαν πορεία.

Η πορεία του ΠΑΟΚ (περίπου 200 άτομα), συναντήθηκε την ώρα που πήγαινε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης με αυτήν που είχαν οι περίπου 800 Πακιστανοί, με αποτέλεσμα την ώρα που προσπερνούσε η μια πορεία την άλλη, να γίνουν επεισόδια.

Και αυτό διότι όπως σημειώσαμε παραπάνω, κάποιοι Πακιστανοί επιτέθηκαν στους είκοσι-τριάντα τελευταίους οπαδούς του ΠΑΟΚ, γιατί τους πέρασαν για χρυσαυγίτες.

Η παραπάνω κίνηση έφερε μεγάλη αντίδραση στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι έτρεψαν σε φυγή τους Πακιστανούς, οι οποίοι και γλίτωσαν από τα χειρότερα, με την παρέμβαση της αστυνομίας.

Δείτε απο το 0:40 μεχρι το 0:50 για να καταλάβετε ποιους υπερασπίζονται τα ΜΑΤ!!πήραν άδεια για πορεία στο κέντρο της Αθήνας…? εάν πήραν… ποιος την έδωσε… ? εάν δεν πήραν γιατί δεν συνέλαβαν τους διοργανωτές… ? η μονο για την Χ.Α ειναι οι απαγορεύσεις συγκεντρώσεων?? τσαμπουκαλευονται οι πακιστανοί στη χώρα τους! πλέον η Ελλαδα έγινε δικιά τους παρέα με τα τους αναρχοκομμουνιστές! Κατά τα αλλα συμφωνα με τον Τοσκα η Αθηνά ειναι μια ασφαλής πόλη.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications