2 Νοε 2017

ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ό,τι Συμβαίνει στον Ήλιο !!! (video)

ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ό,τι Συμβαίνει στον Ήλιο !!! (video)
Καλλιτεχνική απεικόνιση.

Εξάκτινα αστέρια, κύβοι, φωτεινές δέσμες, λαμπερές ακτίνες…

Δεν μπορεί να είναι τυχαία όλα αυτά…

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Αυτή η ποικιλία σχημάτων και αντικειμένων μας αφήνει την αίσθηση ότι κάτι μεγάλο και σημαντικό συμβαίνει γύρω από τον Ήλιο.

Αν, μάλιστα, συνδυάσουμε το γεγονός ότι ο Ήλιος μας αποτελεί το μητρικό αστέρι του ηλιακού μας συστήματος με την θεωρία ότι αποτελεί μία Πύλη, τότε ενδεχομένως, δεν είναι δύσκολο να υποθέσουμε ότι το ζωοφόρο άστρο «γεννάει» παράξενα ιπτάμενα αντικείμενα.

Το βέβαιο είναι ότι η NASA δεν μπορεί εύκολα να ισχυριστεί ότι όλα αυτά είναι κάτι άλλο, εκτός από αυτό που περνάει από το μυαλό πολλών από εμάς.

Δείτε τα περίεργα αντικείμενα όπως τα συγκεντρώνει το video που ακολουθεί για την περίοδο 24-30/10/2017:UFOs near our Sun in the period October 27 – October 30, 2017

www.diadrastika

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ό,τι Συμβαίνει στον Ήλιο !!! (video)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: