19 Νοε 2017

Άδωνις: Να μας εξηγήσει η Δούρου γιατί έκρυψε στο συρτάρι τη μελέτη για τα αντιπλημμυρικά έργα

Άδωνις: Να μας εξηγήσει η Δούρου γιατί έκρυψε στο συρτάρι τη μελέτη για τα αντιπλημμυρικά έργα

«Δεν έχω ξαναδεί πρωθυπουργό στη χώρα του να γίνεται τραγωδία και αυτός να παίρνει το αεροπλάνο για το εξωτερικό» τόνισε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας

Επίθεση στη Ρένα Δούρου για τις παραλείψεις της όσον αφορά τα αντιπλημμυρικά έργα στη Δυτική Αττική εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή τις καταγγελίες της δημάρχου Μάνδρας ότι από το 2015 υπήρχε μελέτη αλλά η Περιφέρεια Αττικής δεν προχώρησε στην υλοποίηση του έργου.

«Η Δούρου να μας εξηγήσει γιατί έκρυψε στο συρτάρι τη μελέτη εφόσον εκλέχτηκε με σημαία τα αντιπλημμυρικά έργα» είπε ο κ. Γεωργιάδης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ μιλώντας για τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα.

Στην παρατήρηση ότι το επιχείρημα της κυρία Δούρου είναι ότι την μελέτη «πάγωσε» ο δασάρχης ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε δηκτικά: «τελικά την Ελλάδα την κυβερνά ο δασάρχης; Τα ίδια μας έλεγαν και για το Ελληνικό. Αν είναι να τον πάμε στο Μαξίμου να τελειώνουμε. Αυτά είναι αστεία πράγματα».

Από την κριτική του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας δεν γλίτωσε και ο πρωθυπουργός καθώς όπως είπε «έχω δει πρωθυπουργούς να επιστρέφουν από το εξωτερικό όταν στη χώρα τους συμβαίνει μια εθνική τραγωδία. Πρωθυπουργό να πηγαίνει για 10 λεπτά στο σημείο επειδή είναι ο δρόμος του προς το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας και στη συνέχεια να παίρνει το αεροπλάνο για το Γκέτεμποργκ ενώ έχει συμβεί τραγωδία στον τόπο του, δεν έχω ξαναδεί».

Στο σημείο αυτό τόνισε, μάλιστα, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπήκε στις λάσπες στη Μάνδρα ενώ παράλληλα ανακοίνωσε ότι η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει βοήθεια προς τους πληγέντες κατοίκους ώστε να την μοιράσει την προσεχή Τρίτη.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Άδωνις: Να μας εξηγήσει η Δούρου γιατί έκρυψε στο συρτάρι τη μελέτη για τα αντιπλημμυρικά έργα
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: