Ζουν ανάμεσά μας και σε λίγο θα ζητήσουν ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ - Συγκλονιστικά στοιχεία [Βίντεο]
Ζουν ανάμεσά μας και σε λίγο θα ζητήσουν ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ - Συγκλονιστικά στοιχεία [Βίντεο]

Ζουν ανάμεσά μας, σε καίριες θέσεις και σε λίγο θα αποτελούν ακόμα μία μειονότητα, η οποία θα ζητά αναγνώριση των… δικαιωμάτων της.

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Ένας πρώην ρεπόρτερ του πασίγνωστου ειδησεογραφικού δικτύου Nine Network της Αυστραλίας, ο Μπεν ΜακΚόρμακ όχι μόνο δήλωσε ένοχος για δύο αδικήματα παιδικής πορνογραφίας, αλλά περιέγραψε τον εαυτό του, σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης, ως «περήφανο παιδεραστή» και «εραστή αγοριών», τα οποία αγαπά πάρα πολύ.

Τις ανατριχιαστικές online συνομιλίες αποκαλύπτουν τα δικαστικά έγγραφα! Είχε το ψευδώνυμο Oz4skinboi και συνομιλούσε με έναν άλλο ανώνυμο άνδρα για περισσότερο από δύο χρόνια σε συνομιλίες που αφορούν την παιδική πορνογραφία.

Οι διάλογοι είναι αποτροπιαστικοί, αφορούν αγοράκια ηλικίας 3-12 ετών και τους παραθέτουμε στα αγγλικά, προκειμένου να αντιληφθείτε την σοβαρότητα της κατάστασης: Τα έγγραφα του δικαστηρίου ανέφεραν ότι ο McCormack είπε επίσης ότι «είμαι ένας εντελώς παιδεραστής που αγαπά αγόρια» και περιγράφει τον εαυτό του ως «περήφανο παιδόφιλο, περήφανο εραστή αγοριών».

Η υπόθεση τους δεν αποκλείεται να εγείρει διαμαρτυρίες από ήδη υπάρχοντα κόμματα και οργανώσεις παιδεραστών, έτσι ώστε ακόμη μία διεσρταμμένη «μειονότητα» να διεκδικήσει από το κράτος αναγνώριση και δικαιώματα. Ο 42χρονος δημοσιογράφος εργαζόταν 14 χρόνια στο κανάλι 9 ως ανταποκριτής στο γνωστό πρόγραμμα «A Current Affair»!

Εμφανίστηκε την Τρίτη σε δικαστήριο του Σίδνεϊ και δήλωσε ένοχος για αδικήματα που σχετίζονται με παιδική πορνογραφία. Κατά την έξοδό του από το δικαστήριο βρέθηκε αντιμέτωπος με πλήθος δημοσιογράφων και φωτορεπόρτερ, δεν έκανε ωστόσο καμία δήλωση.

Παρόλο που η αστυνομία ποτέ δεν βρήκε βίντεο ή φωτογραφίες παιδικής π@ρνογραφίας που μεταδόθηκαν από τον ΜακΚόρμακ, οι συνομιλίες έδειξαν ότι οι δύο άνδρες είχαν ανταλλάξει διάφορες εικόνες, τα συμφωνηθέντα γεγονότα έδειξαν στο δικαστήριο.

el

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications