ΒΙΝΤΕΟ: Ο Πούτιν μιλά για το μέλλον των χριστιανών και προειδοποιεί για τους μεταλλαγμένους ανθρώπους!!!!!!
ΒΙΝΤΕΟ: Ο Πούτιν μιλά για το μέλλον των χριστιανών και προειδοποιεί για τους μεταλλαγμένους ανθρώπους

Ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, μιλώντας το Σάββατο στην πόλη Σότσι της Ρωσίας, όπου διεξήχθη το 19ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών έκανε λόγο για το γεγονός πως οι λευκοί χριστιανοί

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

γίνονται μειοψηφικές στις χώρες της Δύσης, ενώ τόνισε τον κίνδυνο της Νέας Εποχής των βιομεταλλαγμένων ανθρώπων, γεγονός στο οποίο λίγοι αναφέρονται.Ο «Τσάρος» φρονεί πως ότι οι λευκοί χριστιανοί μετατρέπονται σε μειονότητα στον κόσμο, ειδικά στις Ηνωμένες Πολιτείες, ως αποτέλεσμα φυσικά της μαζικής μετανάστευσης των μουσουλμάνων.

«Παρακολουθήστε τι συμβαίνει στον κόσμο. Η Ινδία, ο γείτονάς μας από τα δυτικά, έχει πληθυσμό 1,2 δισεκατομμυρίων και η Κίνα έχει πληθυσμό 1,5 δισεκατομμυρίων. Οι Ηνωμένες Πολιτείες εξακολουθούν να λαμβάνουν ολοένα και περισσότερους μετανάστες και ο λευκός χριστιανικός πληθυσμός τους είναι τώρα, όπως το καταλαβαίνω, μειοψηφία», τόνισε ο Πούτιν και υπογράμμισε την ανάγκη, η Ρωσία να σταθεί στο ύψος της και να μην επηρεαστεί από την όλη κατάσταση, επιμένοντας στον χριστιανικό πολιτισμό και την ιστορίας της.

«Η Ρωσία, από την άποψη του πολιτισμού, της γλώσσας, της γλωσσικής ομάδας που ανήκει και της ιστορίας, είναι αναμφισβήτητα μια ευρωπαϊκή περιοχή που κατοικείται από ανθρώπους με αυτή την κουλτούρα. (…) Έχει πολλές μειονότητες και σίγουρα δεν πρέπει να τα χωρίσουμε όλα με βάση την εθνικότητα, ούτε να κοιτάμε πίσω, παρά να κοιτάξουμε μπροστά και να οικοδομήσουμε ένα ‘κοινό μέλλον’, διατηρώντας όμως την κουλτούρα μας», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο Ρώσος ηγέτης, αφήνοντας τους πάντες με ανοιχτό το στόμα, προειδοποίησηε πως η ανθρωπότητα θα σπάσει μια μέρα τον γενετικό κώδικα και θα δημιουργήσει «κάτι», το οποίο θα είναι «χειρότερο και από πυρηνική βόμβα».

«Ο άνθρωπος έχει την ευκαιρία να εισχωρήσει στον γενετικό κώδικά, ο οποίος είτε δημιουργήθηκε από την φύση, είτε όπως λένε κάποιοι θρησκευόμενοι από τον ‘Θεό’. Τι είδους πρακτικές συνέπειες θα εμπεριέχει όλο αυτό; Μπορούμε ήδη να φανταστούμε.

Κάποιος μπορεί να φανταστεί πως ένας άνθρωπος μπορεί να δημιουργήσει άλλον άνθρωπο με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, όχι μόνο θεωρητικά αλλά και πρακτικά. Θα μπορούσε να γίνει ένας ιδιοφυής μαθηματικός, ένας έξοχος μουσικός ή ακόμα και ένας στρατιώτης, ένας άνθρωπος που θα πολεμά χωρίς φόβο, οίκτο, μετάνοια ή πόνο.

Όπως αντιλαμβάνεστε, η ανθρωπότητα μπορεί να εισέλθει, και μάλιστα στο πολύ κοντινό μας μέλλον, σε μία εξαιρετικά δύσκολη και κρίσιμη περίοδο της ύπαρξής της. Και όπως το περιέγραψα, αυτό μπορεί να είναι χειρότερο και από πυρηνική βόμβα. Όταν κάνουμε κάτι, οτιδήποτε είναι αυτό, θέλω να το επαναλάβω, δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ τις ηθικές βάσεις της δουλειάς μας», είπε, μεταξύ άλλων, ο Ρώσος Πρόεδρος, αναφερόμενος φυσικά στην προσπάθεια δημιουργίας υβριδικών πλασμάτων και cyborg στρατιωτών.

el.gr

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

μεγαλη κουφαλα και ο πρωην Σταλινικος,ολοι για παρτη τους ειναι δεν εχουν καμια σχεση με τον απλο ανθρωπο που γαμιεται για ολουε αυτους τους καριοληδες και τους γαμιοθεους τους

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications