28 Οκτ 2017

ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ: Υποψήφιος του Πασόκ αντέγραψε τηλεοπτικό σποτ από το “House of cards”! ΒΙΝΤΕΟ

ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ: Υποψήφιος του Πασόκ αντέγραψε τηλεοπτικό σποτ από το “House of cards”! ΒΙΝΤΕΟ

Θα μπορούσε να αποτελεί προϊόν «τρολιάς» ή μια ακόμη ενέργεια Βασίλη Λεβέντη. Και όμως, πρόκειται για κάτι άλλο.

Αν το όνομα Απόστολος Πόντας δεν σας λέει τίποτα, σας πληροφορούμε ότι πρόκειται για έναν από τους εννέα υποψήφιους του νέου κυοφορούμενου φορέα της Κεντροαριστεράς.

Φρόντισε, λοιπόν, να φτιάξει ένα προεκλογικό σποτάκι, το οποίο όμως είναι… διαβολικά όμοιο με το «διάγγελμα» του μεγαλύτερου διαπλανητικά αδίστακτου και ανήθικου πολιτικού, όπως αυτός παρουσιάζεται στην τηλεοπτική σειρά «House of cards»!

Κάνοντας μια απίστευτη αντιγραφή των λεγομένων του Frank Underwood (τον οποίο υποδύεται ο Kevin Spacey), ο Πόντας κατάφερε να ξεπεράσει κάθε θρυλική μορφή του εγχώριου πολιτικού παρελθόντος όπως ο προαναφερθείς Βασίλης Λεβέντης, ο αείμνηστος Μπάμπης Κωνσταντόπουλος και άλλοι.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ: Υποψήφιος του Πασόκ αντέγραψε τηλεοπτικό σποτ από το “House of cards”! ΒΙΝΤΕΟ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: