Υπέγραψε το νόμο για την αλλαγή ταυτότητας φύλου ο Πρόεδρος της “Δημοκρατίας και της Χαράς” όσο υπάρχει δημοκρατία μην περίμενε φως στο τούνελ!!
Υπέγραψε το νόμο για την αλλαγή ταυτότητας φύλου ο Πρόεδρος της “Δημοκρατίας και της Χαράς” όσο υπάρχει δημοκρατία μην περίμενε φως στο τούνελ!!

Ψηφίστηκε από τη Βουλή την περασμένη Τρίτη ρώτησαν κανέναν? .

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος που εχει περάσει μια βόλτα για υποταγή στους όμβριους αν δεν ειναι ο ίδιος, οπως βλέπετε στην εικόνα , υπέγραψε τον νόμο για την νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Υπενθυμίζεται, ότι το νομοσχέδιο που συμπεριλαμβάνει τη σχετική ρύθμιση ψηφίστηκε τις προηγούμενες ημέρες από τη Βουλή.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης είχε καλέσει τις προηγούμενες ημέρες τον Προκόπη Παυλόπουλο να μην το υπογράψει, θεωρώντας πως τυχόν υπογραφή του από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι ικανή αιτία να οδηγήσει τον ίδιο ακόμα και σε παραίτηση από το βουλευτικό αξίωμα.

Αυτό λέγεται δημοκρατία !!! μπαίνουν όλοι οι χρήσιμοι ηλίθιοι η οι αδίσταχτοι παντού να εκτελούν εντολες των Οβριών !! γιατί για αυτούς γίνεται ολο αυτο! το 90% των αδελφών ειναι Οβριοί στο γένος! εγώ θα καταργούσα άμεσα την Εβραιο-δημοκρατία και μάζεμα όλων των κομμουνιστών-αριστερών μαζί με τους όμβριους!, απαγόρευση στα κοινά κάθε μη καυκάσιου, θέλουν και ίσα δικαιώματα οι μη φυσιολογικοί, οι ζωώδες και οι ανθρωπόμορφοι κτηνώδες αντιπρόσωποι του κακού! το λέω όσο πιο ευγενικά γίνεται...

Έτσι και αλλιώς δεν θα καταλάβει κάνεις τι εννοώ! έχουν κρύψει την αληθινή φύση τους κάτω απο την μαρξιστική δήθεν "ιδεολογία"....Για να καταλάβει κάνεις αυτα που γράφουμε πρέπει να ξέρει αλλα πράγματα πρώτα, που επίσης αγνοεί μια μεγάλη μερίδα πληθυσμού! και άλλοι δεν μπόρουν να συνδυάσουν τα στοιχειά...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications